EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11146 tot 11150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 februari 2016

Goudprijs stijgt na gemengde banencijfers VS

Goud ging gisteren wederom hoger in een erg volatiele handel. Het sloot op zijn hoogste punt in zeker 3 maanden tijd. Een gemengd Amerikaans banenrapport zorgde voor de nodige twijfel bij beleggers of de Fed de rente daadwerkelijk gaat verhogen dit jaar.

Het edelmetaal kende – door deze twijfel – deze week zijn sterkste wekelijkse prestatie op meer dan een jaar tijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 februari 2016

Iran neemt afscheid van petrodollar en wil olie in euro

Iran heeft besloten voortaan alleen maar euro’s te accepteren in ruil voor haar olie. Dat geldt dus niet alleen voor de nieuwe contracten die Iran gesloten heeft sinds het opheffen van de sancties, maar ook voor oude contracten en de nog openstaande rekeningen die door de sancties tegen het Iraanse banksysteem niet betaald konden worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 6 februari 2016

Morgan Stanley: “Overaanbod olie is nog niet voorbij”

Zakenbank Morgan Stanley heeft zich verdiept in de oliesector. De reden dat het team van Morgan Stanley zo diep in deze sector is gedoken, heeft uiteraard voor een groot deel te maken met de beursdalingen binnen deze sector. Verschillende energieaandelen hebben de afgelopen maanden flink waarde moeten inleveren.

Adam Longson, van Morgan Stanley, heeft helaas slecht nieuws voor de beleggers die aandelen bezitten van energiebedrijven. Hij verwacht namelijk dat het overaanbod ook dit jaar zal blijven bestaan. Op de bovenstaande grafiek is te zien dat bij het normale scenario pas begin volgend jaar een einde zal komen aan het overaanbod.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 6 februari 2016

De Russische economie gaat door het stof

De afgelopen maanden zijn we geconfronteerd met het feit dat veel groeilanden te maken hebben met de nodige groeiproblemen. Kijk bijvoorbeeld maar naar landen als Brazilië en China. De Braziliaanse en Chinese economie zijn op dit moment in een groeivertraging terecht gekomen en het is nog maar de vraag hoe beide landen hier uit gaan komen.

Ook de Russische economie is de afgelopen jaren hard geraakt. Uiteraard is dit voor een deel toe te schrijven aan de sancties die Europa en Amerika aan Rusland hebben opgelegd. Deze sancties hebben het economische verkeer van en naar Rusland voor een groot deel belemmerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 6 februari 2016

TA-specialist: eerste belangrijke signalen voor bodem van goud en zilver in 4 jaar

Peter L. Brandt is een van de beste experts op het gebied van technische analyse. Hij is lange tijd negatief geweest over goud en zilver maar ziet nu duidelijke signalen dat de 4 jaar durende berenmarkt aan zijn einde komt.

Peter L. Brandt is een van de beste experts op het gebied van technische analyse. Hij is lange tijd negatief geweest over goud en zilver maar ziet nu duidelijke signalen dat de 4 jaar durende berenmarkt aan zijn einde komt.

Peter L. Brandt kijkt om te beginnen liever naar de goudprijs dan naar de zilverprijs. De zilverprijs kan $1 op of neer bewegen zonder dat er enige betekenis achter zit.

Sinds 2011 vormde de goudprijs weinig bodempatronen op de dag grafiek, maar tussen 6 en 26 januari was er duidelijk een te zien. Een cup-formatie na een symmetrische driehoek is een typisch patroon op het einde van een berenmarkt. Het was het eerste duidelijke bodempatroon in meer dan 3 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs