EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11151 tot 11155
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Maersk voorspelt (nog) lagere groeiverwachting dan IMF, afgaande op maritieme transportvoorspellingen

De wereldeconomie groeit momenteel trager dan het Internationale Monetair Fonds (IMF) en andere grote voorspellingsinstantie beweren, dit aldus container-gigant Maersk.

Deze uitspraak komt niet uit de mond van één of andere doemdenker maar is rechtstreeks afkomstig van Nils Smedegaard Anderse, CEO bij A.P. Moeller-Maersk. Maersk is de grootste in de sector van het maritieme transport en dan ook een uitstekende graadmeter voor de wereldwijde handel. Met een afhandeling van niet minder dan 15% van alle consumentengoederen zijn tendensen dan ook snel zichtbaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Tsipras heeft Europa in houdgreep: financiële steun of ongelimiteerde vluchtelingenstroom

De eurolanden wachten nog steeds op de beloofde hervormingen in Griekenland en ook de onderhandelingen over de 86 miljard euro aan noodhulp worden terug volop in twijfel getrokken. Dit allemaal omdat premier Alexis Tsipras erin slaagde om gebruik te maken van een nieuwe joker in de Griekse tragedie.

De geschiedenis van de Griekse faillissement is er één van gemiste deadlines, niet vervulde verwachtingen , corruptie en het ontbreken van een gemeenschappelijke Europese visie. Ondanks de vele beloftes afgelopen zomer is er (bijna) niets veranderd en zal de Griekse kwestie later opnieuw aan bod komen, enkel nog een gradatie erger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Goudreserves China weer toegenomen in oktober

China heeft afgelopen maand weer tonnen goud gekocht. Uit de laatste cijfers....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

China kocht in oktober 14 ton goud

De Chinese centrale bank heeft in oktober ongeveer 14 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het Chinese State Administration of Foreign Exchange. Het land wil minder valutareserves aanhouden en koopt daarom stelselmatig goud bij.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Lonmin van faillissement gered met nieuwe aandelenemissie

Lonmin, de derde grootste platinaproducent ter wereld, heeft een faillissement weten af te wenden met een nieuwe aandelenemissie. De platinaproducent gaf 27 miljard nieuwe aandelen uit tegen een koers van 1 cent per aandeel, bijna 94% beneden de koers van ruim 16 cent per aandeel.

Lees verder op Doijer & Kalff

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs