EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11156 tot 11160
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Economisch beleid in China ter discussie na teleurstellende handelscijfers

Afgelopen zondag werden de Chinese handelscijfers gepubliceerd. Zowel export als import zijn er weer op achteruit gegaan. Opnieuw rijst de vraag of de ondersteuningsmaatregelen van de Chinese overheid voldoende doeltreffend zijn. Peking reageert vol vertrouwen en zegt dat het jaar 2016 voor een ommekeer zal zorgen.

China doet het op zich niet slecht met een lagere, maar beter dan verwachte, economische groei. Vorige week constateerden we nog een verhoogde industriële productie maar toch laten de recente gepubliceerde handelscijfers een ander beeld zien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

9 november: waarom VW-topman Müller niet naar VS durft te reizen en 5 andere dingen die je moet weten

Managers van Volkswagen doen het in de broek voor justitie in de VS. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Managers van Volkswagen doen het in de broek voor justitie in de VS. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

1.Managers van Volkswagen zijn vanwege het emissieschandaal bang om nog naar de VS af te reizen nadat Amerikaanse autoriteiten het paspoort van een buitenlandse Volkswagen-medewerker in beslag hebben genomen. Volgens de Süddeutsche Zeitung, dat zich op ingewijden bij VW baseert, willen de Amerikaanse autoriteiten de onderste steen boven halen en elke VW-manager ondervragen die ze te grazen kunnen nemen. Topman Matthias Müller zou nog deze maand naar de VS afreizen, maar dat bezoek is op de lange baan geschoven totdat er zekerheid is dat de topman juridisch niets hoeft te vrezen, aldus de krant.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

'Eurolanden willen Griekenland volgende deel steunpakket nog niet geven'

Griekenland komt niet in aanmerking voor het volgende deel van het afgesproken steunpakket van in totaal 86 miljard euro. Volgens de eurolanden worden hervormingen te langzaam ingevoerd. 

Het gaat om een bedrag ter waarde van 2 miljard euro, zo meldt The Wall Street Journal maandag op basis van anonieme bronnen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Werkelijke schuld Verenigde Staten drie keer zo hoog

Officieel heeft de VS een staatsschuld van ruim $18 biljoen, maar in werkelijkheid is de schuld meer dan drie keer zo groot. Dat zegt Dave Walker, voormalig hoofd van het Amerikaanse bureau dat de overheidsfinanciën controleert.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

Maersk: Groei wereldeconomie veel zwakker dan verwacht

De wereldeconomie groeit veel minder hard dan wat het Internationaal Monetair Fonds en andere wereldwijde instanties ons voorspiegelen. Dat zegt Nils Smedegaard Andersen van het internationale transportbedrijf Moeller-Maersk. 

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs