EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11156 tot 11160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Dit zijn dé jobs van 2016

Dat nieuwe technologieën een impact hebben op het jobaanbod, is duidelijk. De komst van het internet heeft geleid tot een pak nieuwe jobs. Maar ook andere technologieën sturen de arbeidsmarkt. Zo zien we in 2016 een stevige opmars van de data scientist, die aan de slag moet met de bergen info die bedrijven voorhanden hebben. De alomtegenwoordigheid van sociale media zorgt er dan weer voor dat social media managers onontbeerlijk worden. Ook de actualiteit bepaalt voor een deel welke functies veelgevraagd zijn. Een nieuwe wetgeving kan er voor zorgen dat een heel nieuw profiel ontstaat. Voor 2016 zal dat de data protection officer zijn, die er voor bedrijven op moet toezien dat de nieuwe regelgeving omtrent de bescherming van persoonsgegevens correct wordt toegepast. Een gebeurtenis als de recente terreurdreiging zorgt ervoor dat er een acute nood is aan bewakingsagenten en een groter milieubewustzijn zorgt voor het ontstaan van avant-garde koerierssystemen. We lijsten in wat volgt een aantal nieuwe jobs en trends voor je op, die in 2016 op de arbeidsmarkt zullen opduiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Duits minister van Ontwikkelingssamenwerking: 'Acht à tien miljoen vluchtelingen nog onderweg'

Een miljoen vluchtelingen uit Syrië en Irak hebben Europa totnogtoe bereikt; acht tot tien miljoen zijn nog onderweg."

Een miljoen vluchtelingen uit Syrië en Irak hebben Europa totnogtoe bereikt; acht tot tien miljoen zijn nog onderweg."

Dat heeft de Duitse minister voor Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller (CSU) gezegd in de krant Bild am Sonntag.

“De grootste bewegingen moeten nog komen. De Afrikaanse bevolking zal de komende decennia verdubbelen. In de Sahara zijn reeds een miljoen mensen omgekomen bij pogingen om te vluchten."

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Chinese beurzen leveren maandag weer flink in

De aandelenbeurzen in Shanghai en Shenzhen leverden maandag flink in, waarmee de neerwaartse spiraal van vorige week een vervolg kreeg. 

De aandelenbeurzen in Shanghai en Shenzhen leverden maandag flink in, waarmee de neerwaartse spiraal van vorige week een vervolg kreeg. 

De negatieve teneur was onder meer te wijten aan zwakke inflatiecijfers en een stevige daling van de producentenprijzen. De Chinese centrale bank greep bovendien voor de tweede handelsdag op rij in om de eigen munt, de yuan, te beschermen tegen een waardedaling.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

1.300.000.000 dollar

Omdat niemand er zaterdag in slaagde de zes cijfers van de Amerikaanse Powerball-loterij juist te voorspellen, wordt de speelpot voor de volgende trekking woensdag aangedikt tot 1,3 miljard dollar, dat is iets minder dan 1,2 miljard euro.

Het bedrag dat zaterdag in de speelpot zat - 947 miljoen dollar - was al het hoogste in de geschiedenis van het land; de trekking van woensdag doet daar nog eens 350 miljoen dollar bovenop. Het zou om het hoogste bedrag gaan ooit door een loterij uitgekeerd over de ganse wereld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 10 januari 2016

Universiteit Wenen: Bitcoin hoort thuis in ideale beleggingsportefeuille

Bitcoin is allang niet meer de virtuele munt die niemand kent. Na 7 jaar is het welbekend bij banken, beleggers en universiteiten. Bitcoin toont ook steeds meer zijn potentieel.

Bitcoin is allang niet meer de virtuele munt die niemand kent. Na 7 jaar is het welbekend bij banken, beleggers en universiteiten. Bitcoin toont ook steeds meer zijn potentieel.

Een toepassing die steeds beter onderbouwd wordt, is het gebruik van bitcoin als middel om je beleggingsportefeuille te diversifiëren.

Bitcoin wordt immers steeds meer gezien als een aparte activaklasse. Een investering die volledig los staat van vastgoed, aandelen, edelmetalen, obligaties en cash.

Marc Faber merkte het dezer dagen nog op: “Als je vraagt naar de vooruitzichten voor dit jaar, 2016, dan moet ik opmerken dat in 2015, met uitzondering van bitcoin, alle activaklassen het slecht hebben gedaan.”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs