EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11171 tot 11175 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016

Duitse werkloosheid daalt naar een nieuw dieptepunt

Recent werd bekend dat de Duitse werkloosheid in januari is gedaald naar een nieuw dieptepunt. Gezien de harde landing van diverse economieën, is dit macrocijfer toch wel verrassend te noemen. Op dit moment bedraagt de Duitse werkloosheid slechts 6,2%.

Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de Duitse werkloosheid sinds het jaar 2005 al in een dalende trend zit. Tijdens de financiële crisis vielen er wat meer ontslagen, maar ook toen bleef die schade relatief beperkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016

Tegenlicht over de opmars van ISIS

Tegenlicht zocht uit hoe de conflicten in het Midden-Oosten zich zo heeft kunnen uitbreiden over de regio en hoe ISIS in landen als Syrië, Irak en Libië zo machtig is geworden. In de documentaire wordt duidelijk gemaakt dat het Westen een belangrijke rol gespeeld heeft in de opmars van ISIS, door het omverwerpen van de dictatoriale regimes van Saddam Hussein, Gaddafi en Mubarak.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016

'Terugdraaien Schengen kost 100 miljard'

De schade van permanente grenscontroles tussen de Schengenlanden kan oplopen tot 100 miljard euro.

De schade van permanente grenscontroles tussen de Schengenlanden kan oplopen tot 100 miljard euro.

De handel tussen de 26 Schengenlanden zou op de langere termijn met 10 tot 20 procent terugvallen en hun bruto nationaal product (bnp) zou met 0,8 procent dalen.

Dat schrijft de Franse overheidsdenktank France Stratégie in een woensdag gepubliceerd rapport over de economische kosten van het terugdraaien van het paspoortvrij reizen in het Schengengebied. De gevolgen voor buitenlandse investeringen en arbeidsmobiliteit zijn niet meegerekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016

Iran wil nauwere banden Rusland over energie

Iran wil de banden met Rusland op het gebied van energie versterken, net als met Irak en Venezuela. 

Iran wil de banden met Rusland op het gebied van energie versterken, net als met Irak en Venezuela. 

Dat liet een belangrijke adviseur van ayatollah Ali Khamenei, de hoogste leider van het land, weten bij een bezoek aan Moskou.

Volgens de topadviseur moeten Rusland en Iran geen rivalen van elkaar zijn op energiegebied en juist met elkaar samenwerken. In die samenwerking moeten ook de belangrijke olieproducenten Irak en Venezuela worden betrokken, zei de medewerker van Khamenei tegen Russische media.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016

Amerikaanse staatsschuld passeert $19 biljoen

De Amerikaanse staatsschuld ligt nu officieel boven de $19 biljoen. Toen Obama in 2008 verkozen werd tot president was de staatsschuld van de Verenigde Staten $10,6 biljoen, wat betekent dat de publieke schuldenlast van het land in minder dan acht jaar tijd verdubbeld is.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs