EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11176 tot 11180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Documentaire: World Order

In de documentaire ‘World Order’ zie je vanuit een Russisch perspectief hoe de wereld na de Tweede Wereldoorlog veranderde. Er kwam een nieuwe wereldorde, één die steeds meer gedomineerd zou worden door de Verenigde Staten. Aan het woord komen de Russische president Vladimir Poetin, documentairemaker Oliver Stone, Wikileaks oprichter Julian Assange en tal van andere kenners.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Ruwe olie in India goedkoper dan mineraalwater

Ruwe olie is in India officieel goedkoper geworden dan mineraalwater. Een vat olie voor de Indiase markt kost nu 29,24 dollar, of omgerekend 17 eurocent per liter, zo berekende de Indiase nieuwszender NDTV. Een goedkope literfles mineraalwater in de winkel of op straat kost 15 roepie of 21 eurocent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

11 januari: Geldreserves Saudi-Arabië drogen in hoog tempo op en 5 andere dingen die je moet weten

China heeft een probleem, maar de huidige paniek is overdreven vindt nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz. Verder wordt de lage olieprijs nu echt een probleem voor Saudi-Arabië. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Ingrijpende verandering op de goudmarkt waar niemand over praat

Terwijl de westerse banken steeds meer hun handen afhouden van de grondstoffenmarkt, maken Chinese banken steeds meer gebruik van hun dollars om deze leegte op te vullen. Zo nam het Chinese ICBC Standard Bank recent de lease over van de goud- en zilverkluis van Deutsche Bank in Londen.

In het depot zit maar liefst 1.500 ton aan fysiek goud en zilver opgeslagen. Hiermee staan de Chinezen in een klap op de kaart in de Westerse goudmarkt. Want met deze indrukwekkende ‘move’ mogen de Chinezen waarschijnlijk ook aanschuiven bij de dagelijkse clearing van de goud- en zilverprijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

Column Kees de Kort | Het vermogen om het schip drijvend te houden

In China neemt het vertrouwen in de monetaire autoriteiten af. Bij ons blijft het relatief rustig zolang we tenminste blijven geloven in de controle van Yellen en Draghi, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

In China neemt het vertrouwen in de monetaire autoriteiten af. Bij ons blijft het relatief rustig zolang we tenminste blijven geloven in de controle van Yellen en Draghi, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

"Wat de financiële markten op dit moment overeind houdt, is het vertrouwen dat ze nog wel hebben in de monetaire autoriteiten. Van Janet Yellen en Mario Draghi hebben we toch het idee: 'die hebben hun zaken onder controle'. Dat gaat misschien niet helemaal goed, maar daar kunnen we voorlopig op rekenen."

Zolang dat zo blijft, gaat het goed, zegt De Kort. "Als we op een gegeven moment dat anker gaan verliezen, dat we gaan twijfelen: 'kunnen ze het wel onder controle houden?', dan is de bal echt aan het rollen."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs