Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 11191 tot 11195
Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Prinsjesdag 2015: dit is er al gelekt uit de Miljoenennota

Het is dit jaar wel erg heftig met het lekken van de Prinsjesdagstukken, gaf premier Mark Rutte vrijdag toe. Zelfs zijn communicatiestrategie bleef niet geheim. Maar het belangrijkste nieuws werd eigenlijk dit voorjaar al bekend. Het kabinet gaat de lasten voor burgers en bedrijven met 5 miljard euro verlichten. Een overzicht van uitgelekt en al bekendgemaakt nieuws.

– Het kabinet gaat volgend jaar de lasten voor burgers en bedrijven met in totaal 5 miljard euro verlagen. Vooral werkenden profiteren daarvan. De lastenverlichting moet 35.000 extra banen opleveren.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 12 september 2015

Zilver Import India +44%

India heeft in 2014 een record hoeveelheid zilver gimporteerd. In de eerste 8 maanden van steeg de import met.....

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 12 september 2015

Zilver Import India stijgt 44%

Na een recordjaar in 2014 blijkt de zilver import door India dit jaar 44% hoger te staan..... 

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: zaterdag 12 september 2015

Druk op ECB om extra monetaire verruiming neemt toe

Vorige week donderdag maakte Mario Draghi bekend dat de Europese Centrale bank bereid is meer te doen om de Europese economie aan te jagen, indien de economische groei en de inflatie beneden de verwachtingen blijven. Volgens verschillende analisten is dat een subtiele hint dat de ECB haar stimuleringsprogramma verder zal opschroeven.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 11 september 2015

Column Kees de Kort | Hyperventileren

Waarom begint iedereen te hyperventileren als de rente wat omhoog dreigt te gaan, vraagt BNR's macro-econoom Kees de Kort zich af. Het ging toch zo lekker met de economie?

Gisteren meldde persbureau Bloomberg dat de Europese Centrale Bank Nederlandse hypotheekleningen wil opkopen. Bij Kees de Kort kan het idee op geen enkel begrip rekenen. “Misschien dat Mario wil dat de Nederlandse huizenmarkt verder opgeblazen wordt”, oppert hij.