EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11196 tot 11200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

4 grafieken tonen duidelijk aan: Verkoop aandelen – Koop goud

Onderstaande grafieken zijn zo klaar als een klontje. De Zwitserse grootbank UBS windt er dan ook geen doekjes rond: aandelen zijn absoluut te vermijden de komende jaren terwijl goud en goudmijnaandelen op de bodem zitten.

Het is toch iets bijzonders als een grootbank dergelijke voorspellingen doet, maar de sterren in de hemel staan op een lijn: aandelen zijn out – goud is in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Wikileaks cables: Hoe goud teruggebracht kon worden in het monetaire systeem

In 2013 hebben we op Marketupdate verschillende Wikileaks cables over goud gepubliceerd. Zoals u weet werden er door Wikileaks de laatste jaren heel veel vertrouwelijke documenten uitgelekt, die een inkijkje geven in de communicatie tussen ministeries van verschillende landen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Chinese yuan onder druk, bitcoin hoger

De verdere afbrokkeling van de Chinese yuan zorgt voor zware verliezen op de internationale beurzen. Zowat alles kleurt donkerrood met uitzondering van de yen, goud,…en bitcoin. De virtuele munt wint 4,5% en stijgt voor het eerst in een maand boven de 450 USD.

Het verband tussen yuan-zwakte en de bitcoin is niet toevallig. China wordt al vele jaren geconfronteerd met een enorme kapitaalvlucht maar onder invloed van de economische vertraging gaan beleidsmakers steeds verder om deze vlucht af te blokken door onder meer kapitaalcontroles in te stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Devaluatie yuan creëert paniek in financiële markten

Gisteren schreven we al over het geloofwaardigheidsprobleem van China. Vandaag heeft het vertrouwen in het beleid van Peking opnieuw een flinke deuk opgelopen. Voor de tweede keer deze week werd de aandelenhandel in China stilgelegd omdat de koersen te hard daalden. Oorzaak van de paniek was de devaluatie van yuan.

Nog geen half uur na opening waren de beurzen in China met meer dan 7 procent gedaald. Dat gebeurde na een maatregel van de Chinese centrale bank. De koers van de yuan ten opzichte van de Amerikaanse dollar werd met 0,5 procent verlaagd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Olieprijs gezakt tot laagste niveau sinds 2003

De olieprijzen zijn donderdag opnieuw fors gedaald. De prijs van Amerikaanse olie zakte daarbij tot het laagste niveau sinds 2003.

De olieprijzen zijn donderdag opnieuw fors gedaald. De prijs van Amerikaanse olie zakte daarbij tot het laagste niveau sinds 2003.

De prijs van een vat Amerikaanse olie stond maandag rond 9.00 uur ruim 5 procent in de min op 32,25 dollar. Brentolie werd bijna 6 procent goedkoper en kostte 32,26 dollar per vat.

De prijsdaling is vooral te wijten aan het feit dat het aanbod nog steeds veel groter is dan de vraag. Het overaanbod werd woensdag onderstreept door de melding dat de benzinevoorraden in de VS nu tot het hoogste peil zijn gestegen sinds 1993.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs