EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11221 tot 11225
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

De bitcoinspot.nl: Bitcoin, Blockchain & Cryptocurrency agenda is weer helemaal up to date!

  De meest complete Bitcoin, Blockchain en Cryptocurency agenda van Nederland is weer helemaal up to date. Zo is er onder andere vanavond een tegenlicht meetup in het kader van "het bitcoin evangelie" welke afgelopen zondag uitgezonden werd. Ook is er 18 november een "Bitcoin4beginners" meetup in het hofje van wijs en  De complete agenda kan je hier bekijken, heb jij een event die je op de agenda wil zien? laat het ons weten!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

Column Kees de Kort | Rondje applaus voor zichzelf

De ECB is erg tevreden met zichzelf. Terwijl het beleid van de instelling allemaal negatieve bijeffecten heeft, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

Makkelijk zaken doen... België mijlenver van wereldtop

Singapore creëert wereldwijd het beste kader voor het zakenleven. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldbank. Ook in de vorige editie stond de Aziatische stadsstaat op de eerste plaats. Ook Nieuw-Zeeland handhaaft zich op de tweede plaats, gevolgd door Denemarken en Zuid-Korea, die elk één plaats stijgen, ten koste van Hongkong, dat naar een vijfde plaats terugvalt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

Snel 900.000 jobs graag!

Om economisch een voet naast Nederland, Duitsland of Oostenrijk te kunnen zetten, zullen in België 900.000 banen moeten worden gecreëerd. Dat blijkt uit een studie van de Vlaamse werkgeversorganisatie Voka. Die operatie zou aan de Belgische overheid volgens de organisatie ook 18 miljard euro extra inkomsten kunnen bezorgen.

De toegenomen tewerkstelling zou volgens Voka immers 10,8 miljard euro bijkomende belastingen en bijdragen voor sociale zekerheid moeten kunnen opleveren. Tegelijkertijd kan de overheid voor diezelfde groep ook nog eens 7,2 miljard euro pensioenen of werkloosheidsuitkeringen kunnen besparen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

Bitcoin stijgt 50% in drie dagen

De prijs van een Bitcoin is in de afgelopen drie dagen met 50% gestegen. Schommelde de koers zondag nog rond de $320, op het moment van schrijven wisselt de virtuele munt voor $480 van eigenaar. Sinds het begin van dit jaar schommelt de waarde van de virtuele munt rond de $250, maar door deze plotselinge koersstijging is de prijs weer terug op het hoogste niveau sinds september vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs