EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11236 tot 11240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Goudreserves China naar 1762 ton

China kocht in december ruim 18 ton goud. De goudreserves groeiden naar 1762 ton. De totale reserves daalden in recordtempo met...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Waarom daalt de Chinese beurs?

De Chinese aandelenmarkt is sinds het begin van dit jaar al met bijna 12% gedaald. Op maandag en donderdag werd de handel zelfs voortijdig stilgelegd, omdat het verlies was opgelopen tot 7%. Waarom gaan die aandelenkoersen toch zo hard omlaag?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Chinese beurs weer 7% lager!

De Chinese beurs is donderdag opnieuw met 7% gedaald, nadat de beurs maandag ook al voortijdig met een verlies van 7% gesloten werd. Al vrij snel na opening maakten de aandelenkoersen een duikvlucht, die tijdelijk gestopt werd op 5%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

België krimpt... want het doet 10 hectare cadeau aan Nederland

België heeft er vorige week mee ingestemd een schiereiland van 14 hectare cadeau te doen aan Nederland. Dat gebeurt in het kader van de hertekening van de Nederlandse grens. De Belgen krijgen in ruil een perceel van 4 hectare.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 7 januari 2016

Beurzenmalaise in China drukt op olieprijzen

Een nieuwe forse koersval op de Chinese beurzen drukt op de olieprijzen. De prijs voor een vat olie van de Noordzeesoort Brent kostte in de vroege handel 33,24 dollar: 99 cent lager dan de vorige dag. De prijs voor een vat olie van de Amerikaanse soort WTI zakte 90 cent tot 33,07 dollar. Het is van december 2008 geleden dat de olieprijzen zo laag stonden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs