Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 11241 tot 11245
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Jij verdient het om miljonair te worden. Dit zijn enkele tips

Iedereen verdient het om miljonair te worden, ook jij. Grant Cardone is zo’n miljonair die begon met niets. Hij bouwde een fortuin op en deelt graag zijn ervaringen. Focus, toewijding en geen excuses zijn de hoekstenen van zijn succes.

Dit zijn de tips van Grant Cardone die ook u miljonair kunnen maken:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Marc Faber: “Aandelen al ongemerkt in bear markt”

De beroemde contraire belegger Marc Faber waarschuwt al jarenlang voor een beurscrash. Het is duidelijk dat zijn voorspellingen tot nu toe niet zijn uitgekomen. Maar de uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report is van mening dat Amerikaanse aandelen zich al ongemerkt in een bear markt bevinden.

“Verschillende indices bevinden zich dichtbij hun jaartoppen, maar als je kijkt naar de nieuwe 12-maand toppen en nieuwe 12-maand bodems, dan zijn er veel meer nieuwe bodems dan nieuwe toppen”, zo zei Faber begin deze week tegen CNBC.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Bank of America: de goudprijs is ondergewaardeerd

De meeste bekende analisten zijn negatief over de toekomst van de goudprijs. Tenminste, dat probeert de media ons duidelijk te maken. Overigens is het niet vreemd dat veel analisten de goudsector liever vermijden; de afgelopen vier jaar heeft deze sector immers flink waarde verloren. Toch was de stemming onder de analisten rond het jaar 2011 nog geheel anders. Tijdens de rally bij de goudprijs, die voortduurde tot het jaar 2011, waren nog heel veel mensen er van overtuigd dat de goudprijs nog veel meer in waarde zou gaan stijgen. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en weten we dat dit scenario niet is uitgekomen.

Een recent onderzoek van Bank of America Merrill Lynch onthult dat het huidige sentiment in de goudsector voor het laatst zo negatief was in het jaar 2009. En we weten dat de goudprijs toen twee jaar later in waarde was verdubbeld.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Bam, daar gaat de Chinese beurs weer… rijke beleggers pakken hun biezen

De beurs in China staat weer onder druk: 8 procent eraf in twee dagen. Rijke beleggers lijken beter te hebben geanticipeerd op de beursval dan kleine particulieren. Een teken dat de Chinese beurs te maken heeft met een klassieke zeepbel.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Video: De VS gaat niet failliet

Ondanks de extreem hoge schuldenlast van de Verenigde Staten is er geen enkele kans dat het land failliet gaat. Dat zegt niet alleen voormalig Fed-voorzitter Alan Greenspan, maar ook econoom Joseph Stiglitz en waardebelegger Warren Buffett. Het is eigenlijk heel simpel. De verplichtingen die de Amerikaanse overheid heeft zijn allemaal uitgedrukt in dollars, geld dat het land zelf kan beheren en uitgeven.