Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 11241 tot 11245
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Zilver best presterende asset in 2015

Zilver is ten opzichte van de indices, grondstoffen en specifieke sector ETF's de best.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Willem Buiter: “Dit zijn de vier onderwerpen waar de financiële wereld zich zorgen om maakt”

Vorige week is tijdens de bijeenkomsten van de Wereldbank en het IMF over diverse onderwerpen gesproken. Willem Buiter, hoofeconoom bij Citigroup, was één van de aanwezigen in Lima. Hij heeft de vier belangrijkste onderwerpen op een rij gezet in een note aan beleggers.

Op nummer één staat China. Volgens de meeste experts zal de economische situatie in het land op korte termijn stabiliseren. Maar de aanwezigen waren minder positief over de fase die daarna komt. Men denkt dat er een scherpere vertraging in aantocht is, omdat de maatregelen van beleidsmakers niet altijd goed zullen uitpakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Huizenprijzen dalen in Vlaanderen, stijgen in Nederland

Sinds begin van dit jaar zijn er heel wat analisten die een daling van de huizenmarkten in België voorspellen. Zo’n vaart zal het blijkbaar niet lopen. Al is er wel een stabilisatie merkbaar. Dit in tegenstelling tot Nederland.

De rating agent Standard&Poor’s ging begin 2015 nog uit van een daling van de huizenprijzen met zo’n 3,5 procent. Voor volgend jaar gaat S&P uit van een daling met zo’n 2 à 3 procent. De hervorming van de woonbonus zou zorgen voor een daling, zo klonk het in februari nog in de analyses.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

Wat doet het IMF?

Het Internationaal Monetair Fonds buigt zich in haar jaarvergadering over de toestand van de economie in de (Westerse) wereld. Er blijft weinig reden tot juichen, uiteraard.

Waar Christine Lagarde, directeur van het IMF, voor pleitte in de jongste week, was een roep om meer supranationaal beleid. Complotdenkers zullen hierin een roep zien om te komen tot een ‘new world order’, waarbij een soort van ‘wereldregering’ de economie zal aansturen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 15 oktober 2015

The Bitcoin report #22: Top 5 voordelen van Bitcoin

Deze week in The Bitcoin Report de top 5 voordelen van Bitcoin. Er zijn natuurlijk veel voordelen aan Bitcoin, maar deze week gaan we wat dieper in op het beste wat Bitcoin te bieden heeft. Als je nog andere voorbeelden kunt noemen, zet ze even in de comments.