EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11256 tot 11260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Valuta 35% in waarde gedaald tegenover dollar

Sinds januari 2014 zijn valuta gemiddeld met 35% in waarde gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Dat schrijft Carmen Reinhart, mede auteur van het boek ‘This Time is Different‘, in een artikel voor Project Syndicate. Sinds 2014 was de inflatie in de helft van 179 onderzochte landen zelfs hoger dan 15% per jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Groot-Brittannië mag uitkeringen EU-burgers gaan weigeren: voorkomt dit akkoord een Brexit?

Groot-Brittannië mag een ,,noodrem” gebruiken om sociale uitkeringen aan burgers uit andere EU-landen te weigeren. Premier David Cameron en de voorzitter van de Europese raad Donald Tusk zijn het daar volgens Camerons woordvoerder zondag over eens geworden. Hij sprak van een ,,significante doorbraak”. Over de rest van de gespreksonderwerpen wisten ze geen akkoord te bereiken.

Details zijn nog niet bekendgemaakt. Cameron en Tusk praten maandag verder. ,,Nog geen deal. Intensief werk in de komende 24 uur cruciaal”, had Tusk na afloop van het gesprek laten weten via Twitter.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Vacaturestop en salarisbevriezing bij Britse bank HSBC

De Britse bank HSBC heeft een vacaturestop aangekondigd en gaat de salarissen bevriezen. Beide maatregelen moeten het bedrijf helpen aan een kostenverlaging van omgerekend 4,6 miljard euro tegen het eind van 2017.

De Britse bank HSBC heeft een vacaturestop aangekondigd en gaat de salarissen bevriezen. Beide maatregelen moeten het bedrijf helpen aan een kostenverlaging van omgerekend 4,6 miljard euro tegen het eind van 2017.

Bestuursvoorzitter Stuart Gulliver schetste in juni vorig jaar al een plan om verlieslatende onderdelen af te stoten en banen te schrappen om de winstgevendheid te verbeteren.

Rivalen als Credit Suisse en Deutsche Bank zetten ook duizenden werknemers op straat, vooral om zich op te maken voor strengere kapitaaleisen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Cameron wil referendum in juni, spanning loopt op tussen Britten en EU

Langzaam maar zeker begint de wereld te beseffen dat het referendum in het Verenigd Koninkrijk cruciaal is voor de rust in de financiële markten. Er verschijnen steeds meer artikelen in de media en de spanning tussen de onderhandelaars begint toe te nemen. Niet in de laatste plaats omdat de Britse premier David Cameron heeft aangegeven dat hij het referendum al deze zomer wil laten plaatsvinden.

De grote vraag is of de EU genoeg concessies wil doen aan Cameron, zodat hij op volle kracht campagne kan voeren voor behoud van het EU-lidmaatschap. Een akkoord moet genoeg privileges bevatten voor de Britten, maar mag andere EU-leden niet tegen zich in het harnas jagen. Sommige kenners betwijfelen of zo’n deal op korte termijn gemaakt kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Arrestaties na online miljardenfraude in China

In China zijn 21 medewerkers van een online-financieringsplatform opgepakt, omdat ze ervan worden verdacht 900.000 beleggers voor 50 miljard yuan (7 miljard euro) te hebben opgelicht. Dat melden Chinese media.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs