EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11261 tot 11265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 27 december 2015

Historisch lage hypotheekrente blijft maar verder dalen

Aan de daling van de toch al historisch lage hypotheekrente lijkt geen eind te komen. Prijsvechter MoneYou (dochter van ABN Amro) verlaagde donderdag zijn tienjaarsrente tot 1,95 procent, waarschijnlijk het laagste niveau ooit.

Aan de daling van de toch al historisch lage hypotheekrente lijkt geen eind te komen. Prijsvechter MoneYou (dochter van ABN Amro) verlaagde donderdag zijn tienjaarsrente tot 1,95 procent, waarschijnlijk het laagste niveau ooit.

Dat blijkt uit gegevens van vergelijkingssite Independer.

Het gaat om hypotheken die niet hoger mogen zijn dan de helft van de marktwaarde van de woning. Met de verlaging duikt MoneYou onder het tarief van de Duitse Volksbank van 2 procent. Deze bank prijkte het grootste deel van het jaar bovenaan het rijtje voordelige hypotheken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

Zwitsers houden referendum over drastische hervorming geldsysteem

De Zwitsers zullen zich binnenkort via een volksraadpleging kunnen uitspreken over een verregaande hervorming van hun financieel systeem. Een actiegroep wil dat de banken enkel nog geld mogen uitlenen waarover ze werkelijk beschikken en verzamelde voldoende handtekeningen, meer dan 100.000, om daarover een referendum te organiseren. Dat heeft de regering meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

Schuldenvrij leven in 2016? 5 Tips om u te helpen

Schulden, de meeste mensen hebben het. Schulden worden in deze tijd zelfs als goed beschouwd. Maar schuldenvrij leven kan echter heel bevrijdend werken. Wie geen schulden meer heeft, heeft namelijk geld over om aan andere zaken te spenderen. Wie eenmaal schuldenvrij leeft, wil dikwijls niet meer terug.

Uw schulden sneller afbetalen kan met deze 5 eenvoudige tips.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

De dollar is de meest ‘crowded’ trade – of toch niet?

Merrill Lynch, de zakenbank die na het debacle in 2008 als Bank of America (BofA) Merrill Lynch door het leven gaat, houdt iedere maand een enquête onder fondsbeheerders. Eén standaardvraag luidt als volgt: “Wat is volgens u momenteel de meest crowded trade?” Ofwel, waar zit iedereen nu in en wat is derhalve consensus?

Het blijkt dat long de Amerikaanse dollar de afgelopen maand van crowded naar super-crowded is gegaan. De dollar laat short grondstoffenaandelen en short aandelen in emerging markets ver achter zich. Geen wonder dat veel media berichten dat de dollar crowded is. Er is alleen één probleem. De oplettende lezer heeft al opgemerkt dat de vraag is wat de beheerders denken dat een crowded trade is. Niet wat daadwerkelijk een consensus-positie is. Het kan dus best zijn dat die beheerders juist precies daarom niet long dollar zitten. En dat de long-dollar-trein eigenlijk leger is dan menigeen denkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

Oekraïne stemt voor handelsembargo tegen Rusland

Het parlement van Oekraïne heeft de regering vandaag toestemming gegeven om een handelsembargo tegen Rusland in te stellen. Het is een reactie op het besluit van Moskou per 1 januari alle handelsvoordelen te schrappen die Kiev onder een vrijhandelsakkoord genoot. Ook de invoer van Oekraïense landbouwproducten wordt in Rusland verboden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs