EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11311 tot 11315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 november 2015

Maak deze fout alsjeblieft niet!

Als je denkt aan een geweldig bedrijf dat door de jaren heen fenomenale returns heeft geboekt, en dat beantwoordt aan de strenge normen van Warren Buffett, dan denk je waarschijnlijk aan Coca-Cola.

Als je denkt aan een geweldig bedrijf dat door de jaren heen fenomenale returns heeft geboekt, en dat beantwoordt aan de strenge normen van Warren Buffett, dan denk je waarschijnlijk aan Coca-Cola.

Tussen 1978 en 2013 bracht Coca-Cola een rendement van meer dan 5.000% op voor zijn aandeelhouders.

Een belegging van €10.000 in Coca-Cola in 1978 zou in die periode €516.000 hebben opgebracht, en dat zelfs zonder de dividenden!

Dezelfde €10.000 belegd in de brede Amerikaanse index, de S&P500, zou ‘slechts’ €180.000 hebben opgebracht. Al wat je had moeten doen, was aandelen kopen van Coca-Cola.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 november 2015

Bank of Japan handhaaft monetair beleid

De Japanse centrale bank heeft donderdag geen wijzigingen doorgevoerd in zijn monetaire beleid. Met de handhaving blijft de bank jaarlijks 80 biljoen yen (meer dan 600 miljard euro) in de economie pompen.

De stap werd door vrijwel alle geraadpleegde economen voorzien. De Bank of Japan sluist geld de economie in door onder meer staatsobligaties op te kopen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 19 november 2015

Deze bubbel is zó groot dat zelfs de Federal Reserve ze niet kan redden

We staan aan de vooravond van een grote catastrofe. De grootste golf van faillissementen van Amerikaanse bedrijfsobligaties staat voor de deur. Dit is het vervolg van een normale kredietcyclus en niemand kan dit tegenhouden, zelfs de Federal Reserve niet.

Door de interventies van de Federal Reserve na de financiële crisis zullen deze keer de gevolgen veel groter zijn dan normaal. Bij de vorige crisis in bedrijfsobligaties werd het normale zuiveringsproces verstoord. Dit zal nu als een boemerang terugkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Goud en de stijging van de rente

De paniek slaat weer toe onder goudbeleggers. Wie de prijsactie in de afgelopen weken heeft gevolgd, kan er niet omheen: de goudprijs begeeft zich in een moeilijk technisch parket.

Toch dienen we dit beeld meteen te nuanceren. Goud in dollartermen staat onder druk, maar goud in eurotermen ligt er helemaal niet zo slecht bij, integendeel!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

‘Meeste beleidsmakers Fed voor rentestap’

Een grote meerderheid van de beleidsmakers van de Amerikaanse centrale bank is voor een rentestap in december. Dat viel woendag op te maken uit de notulen van de laatste vergadering van de Federal Reserve (Fed).

De meeste deelnemers aan de bijeenkomst denken dat aan de voorwaarden die nodig zijn voor een verhoging zal worden voldaan. Eerder sprak de Fed over de sterk verbeterde arbeidsmarkt en de aanhoudende economische groei die de zorgen grotendeels wegnemen over de nog altijd lage inflatie.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs