Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 11316 tot 11320
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 5 september 2015

Verkoop Zilver in de lift

De verkoop van zilver is de ook dit jaar op recordniveau. Beleggers kochten in het eerste halve jaar van 2015....

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 september 2015

Dit zijn de rijkste Belgen

Ludwig Verduyn heeft zijn nieuwe ranglijst met de 500 rijkste Belgen naar buiten gebracht. De Ab Inbev familie mag zich nog steeds de rijkste noemen en Donald Muylle stapt, 35 jaar nadat hij zijn eeerste keuken bouwde, de top-500 binnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 september 2015

De 4 domste dingen die u kunt doen met uw geld

Geld, het is er in overvloed. Vooral sinds de financiële crisis creëert men geld als nooit tevoren. Spijtig genoeg komen al deze miljarden zelden op de juiste plaats terecht. We moeten dus goed omgaan met het geld dat we hebben. Uw geld verspillen aan domme dingen is dan ook ‘not done’.

Wie geld verspilt, moet er eens bij stil staan wat hij met al dat verloren geld zou kunnen doen. Of beter nog, wat zou iemand anders met al dat geld kunnen doen. In de ‘Personal Finance’ blogs van Slim Beleggen willen we er voor zorgen dat onze lezers zo goed mogelijk omgaan met hun geld zodat we er allemaal beter van worden.

Dit geldt evenzeer voor jonge mensen. Jonge mensen hebben vooral de neiging om domme dingen te doen met hun geld, ze hebben nu eenmaal hun hele leven nog voor zich om dit goed te maken. Maar jonge mensen moeten vooral zo vroeg mogelijk bezig zijn met hun geld. De kracht van samengesteld kapitaal is zo sterk dat het vooral jonge mensen helpt op weg naar rijkdom.

Time publiceerde recent een lijst met de 4 domste dingen die u kunt doen met uw geld:

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: zaterdag 5 september 2015

Market today 5 september

Petrobras wil miljarden bezuinigen op luxe. Boeren houden het hoofd amper boven water en eisen Europese steun. Zorgverleners PGB krijgen iets meer rust.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 september 2015

Hoe word je Elon Musk?

Elon Musk is een geval apart. Toch zouden vele mensen in zijn schoenen willen staan. Deze self-made miljonair was de oprichter van PayPal, Tesla Motors, SpaceX en SolarCity. Elon Musk is naast visionair ook nog een kapitalistische genie.

Elon Musk bouwde een imperium van elektrische auto’s over batterijen tot zonne-energie. Musk maakte bedrijven waarvan andere mensen dachten dat ze nooit konden bestaan. Hoe doet hij dit?