EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11336 tot 11340 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

'Executies zullen Huis van Saud omverwerpen'

Saoedi-Arabië heeft zondag met onmiddellijke ingang alle diplomatieke banden met Iran verbroken. Iraanse diplomaten hebben 48 uur om het land te verlaten, terwijl ook het Saoedische diplomatieke personeel in Iran de opdracht kreeg onmiddellijk terug naar Riyadh te reizen. 

In Teheran hadden demonstranten zaterdag molotovcocktails naar de Saoedische ambassade gegooid en delen daarvan in brand gestoken. Ook in Irans tweede grootste stad Mashad hadden demonstranten het consulaat van Saoedi-Arabië belaagd. President Hassan Rouhani van Iran noemde het geweld tegen de ambassades onaanvaardbaar. Een woordvoerder van de machtige Revolutionaire Garde voorspelde de imminente val van het huis van Saud als gevolg van 'deze barbaarse daad' en vergeleek het geweld in Riyadh met dat van de terreurgroep Islamitische Staat.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

De beste en slechtste beleggingen van 2015

Het jaar 2015 was een jaar waarin de prijzen van met name grondstoffen hard onderuit gingen. Het volgende overzicht van de site Finviz laat zien dat Europese en Amerikaanse aandelen en de verschillende Treasuries relatief gezien het beste rendement wisten te behalen. De grootste dalers waren Brent (-44,54%), stookolie (-43,33%) en WTI (-37,31%).

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

Hoe de V&D naar de ondergang geholpen werd

Het TV-programma Zwarte Zwanen duikt in het verhaal achter het faillissement van het warenhuis, waar ook Nederlandse pensioenfondsen indirect een rol in speelden. Hoe kon het gebeuren dat dit grote prominente warenhuis zo ten onder zou gaan?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

Aandelenmarkt China gaat 7% lager het nieuwe jaar in

De Chinese beurs is vandaag, op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar, met een verlies van bijna 7%. De aandelenkoersen gingen zo snel omlaag dat de handel in veel aandelen, opties en futures aan het begin van de middag werd stilgelegd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

Interventie Zweedse Riksbank in forexmarkten?

Diverse Scandinavische banken waarschuwen investeerders om het risico niet te onderschatten dat de Zweedse Centrale Bank zal tussenkomen in de wisselkoersen op korte termijn.

Diverse Scandinavische banken waarschuwen investeerders om het risico niet te onderschatten dat de Zweedse Centrale Bank zal tussenkomen in de wisselkoersen op korte termijn.

Zowel Nordea als SEB zeggen in een mededeling dat de Zweedse Centrale Bank, de Sveriges Riksbank, niet zal toestaan dat de Zweedse Krona de grens van 9 SEK/1 EUR zal passeren. Afgelopen vrijdag noteerde de wisselkoers nog op 9,187 SEK/1EUR. De Euro staat momenteel verder onder druk door het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank die nog volop probeert om deflatie te voorkomen en de economie te doen heropleven). Net zoals de ECB en de FED hanteert Zweden een 2% doelstelling voor de inflatie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs