EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1136 tot 1140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 maart 2018

Nederlandse rechtbank velt oordeel in rechtszaak omtrent bitcoin

Wat zijn cryptomunten nu precies? Onder welke categorie vallen ze? Volgens de IRS zijn ze ‘eigendom’, de Treasury department zegt dat ze doorkunnen als geld en de CFTC beweert dat ze thuishoren onder de categorie ‘commodities’. In Nederland worden ze beschouwd als waarde-bestanden, dat oordeelde een Amsterdamse rechtbank in een rechtszaak vorig week.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 maart 2018

De honderd rijkste families van ons land hebben samen 48 miljard euro in Luxemburg staan

Economie De honderd rijkste families van ons land hebben samen ruim 48 miljard euro geparkeerd bij meer dan 160 postbusvennootschappen in het Groothertogdom Luxemburg. Dat blijkt uit een onderzoek van De Tijd en Le Soir, die bijna 1,5 miljoen documenten uit het Luxemburgse bedrijvenregister onderzochten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Andere tijden III - Van petrodollar naar petroyuan gedekt door "goud"

[...] Dat zou voor China de motivatie creëren om in versneld tempo afscheid van de petrodollar te nemen en te vervangen door de petroyuan, gedekt door goud. Het is niet voor niets dat het land buiten de eigen productie (grootste ter wereld) achter de coulissen uit alle werelddelen goud blijft sprokkelen. Aangenomen wordt dat China intussen over de grootste goudvoorraad ter wereld beschikt met (aanzienlijk) meer tonnage dan tot dusver officieel naar buiten is gebracht. In elk geval maakte de goudprijs na Powells uitspraken met daarop de handelssancties als enige een klein vreugdedansje, terwijl de beurs en de obli’s juist minder “blij” waren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

‘Yahoo! Japan’ lanceert crypto exchange in 2019

Steeds meer grote bedrijven springen op de trein naar ‘cryptoland’. De Japanse tak van internetgigant Yahoo! gaat volgend jaar in april een crypto handelsplatform lanceren. Ze gaan dit mogelijk maken door een deel van een bestaande exchange op te kopen en om te vormen naar hun wens. De Japanse FSA is op de hoogte en heeft groen licht gegeven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Chief Market Strategist Ripple: ‘Nu wordt het kaf van het koren gescheiden onder de cryptomunten’

Met Cory Johnson verhuist op korte tijd een tweede persoon van Bloomberg naar de cryptowereld. Het toont aan dat cryptomunten steeds meer hun plaats in de wereld opeisen. Volgens Cory Johnson is de strengere regulering rond cryptomunten een goede zaak. Het zal de goede van de slechte munten scheiden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs