Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 1136 tot 1140
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Goud: het grote plaatje!

Het zal u inmiddels wel duidelijk zijn: we zijn niet de gemiddelde club analisten.

We zijn niet specifiek voor het één, of voor het ander. We zijn vooral voor activa, die ons en uw vermogen fors kunnen laten toenemen.

Het maakt ons verder niet uit, wat de menigte daar dan van denkt.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Verrassen de Britten ons opnieuw? De verwarring is in ieder geval compleet

Uit Groot-Brittannië komen tegenstrijdige berichten over de politieke en economische situatie. Leek de ‘landslide’-overwinning van de Tory’s van Theresa May amper een maand geleden nog een absolute certitude, dan zouden de Conservatieven vandaag niet eens een meerderheid in het parlement halen (tweet 1) en zouden ze Londen aan de Socialisten van de herboren Labour-leider Jeremy Corbyn verliezen (tweet 2).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Rijke mensen maken deze 5 fouten niet. En jij kan daar veel uit leren

Rijk worden op zich is al moeilijk genoeg, rijk blijven is nog moeilijker. Toch zijn er veel mensen die er in slagen. We kunnen dus het een en ander leren van de gewoontes die deze mensen hebben. Deze gewoontes volgen is geen garantie op rijkdom, maar het verhoogt je kansen alvast substantieel.

Zelfs wanneer je nog niet rijk bent, kunnen deze 5 gewoontes van rijke mensen jou een stevige stap in de juiste richting geven.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Een dag geen schandaal is een dag niet geleefd

Er was eens een goudeerlijke ambtenaar…met 60 miljoen op de bank. ‘Een dag geen schandaal is een dag niet geleefd in China’, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Het verhaal van de dag is voor De Kort een topambtenaar van de politie in China die op basis van een ambtenarensalaris 60 miljoen dollar bij elkaar geharkt. ‘Dit is indicatief voor het probleem van corruptie in China, dat een groot probleem is.’

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

“Heksenjacht Amerikaanse elite tegen Trump brengt wereld in gevaar”

Andrei Kostin, een Russisch bankier en vertrouweling van president Poetin, heeft de “Amerikaanse elite” er van beschuldigd een heksenjacht tegen de Amerikaanse president Donald Trump te voeren, die beide kernmachten in een ‘zeer gevaarlijke’ situatie brengt. De strijd tegen Trump die wordt gevoerd onder het mom van de ‘Russische kaart’ grenst volgens de bankier “aan de absolute waanzin”. Kostin is de CEO van VTB, Ruslands op één na grootste en door de staat gecontroleerde bank, en gaf de commentaren tijdens een interview met de Britse zakenkrant Financial Times.