Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 1136 tot 1140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Koppel koopt voor $90.000 een volledige straat in San Francisco vol met peperdure villa’s

Tina Lam en Michael Cheng hebben de deal van hun leven gedaan. Door een ‘vergetelheid’ van tientallen miljonairs in San Francisco zijn ze via een veiling voor $90.000 eigenaar geworden van hun straat. De straat staat vol met de duurste villa’s van de regio. En nu wil het koppel er geld mee verdienen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog

Analisten: In alle scenario’s minimaal honderdduizenden doden in oorlog met Noord Korea, en grote kans dat China en Rusland betrokken raken en WO-3 uitbreekt

Kan het ondenkbare nog tijdig worden afgewend?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

IN KAART: Dit zijn de duurste (en goedkoopste) landen om te wonen

Overal ter wereld betalen mensen de laatste tijd meer voor huizen, met een stijging van wel 6,5 % het afgelopen jaar. De lonen, daarentegen, stijgen minder hard, waardoor wonen duurder wordt. In welke landen zijn de mensen het slechtste (en het beste) gesteld, en hoe zit het in ons land? Deze kaart geeft een beeld van de actuele situatie.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Noord-Korea richt 4 raketten op Guam

Als leider Kim Jong-un het bevel geeft, zullen vier raketten worden afgevuurd naar Guam. Dat hebben de Noord-Koreanen laten weten. De bekendmaking is een nieuwe stap in de escalatie van de verhoudingen tussen de VS en Noord-Korea.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Onzekerheid: de nagel aan de doodskist

In heel veel landen is de situatie op het moment onzeker, en dat heeft gevolgen voor de economische groei op de lange termijn, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.