EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11386 tot 11390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

4 grafieken die de Chinese groeivertraging in perspectief plaatsen

Iedere dag verschijnen er weer duizenden artikelen op het internet over de economie van China. Of beter gezegd, over de problemen in de economie van China. Beleggers, analisten en andere marktkenners; iedereen let op China. Het is daarom goed om de discussie in een heldere context te plaatsen. Hieronder volgen vier grafieken die u daarbij kunnen helpen.

Volgens Bloomberg is China nog altijd op weg om een economische groei te realiseren van bijna 7 procent. Dat is 3 keer zoveel als de VS; 5 keer zoveel als de eurozone; en meer dan 10 keer zoveel als Japan, aldus een doorsnee van economen gepeild door Bloomberg News.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 december 2015

Import Zilver India naar Record

India importeerde in 2014 al een record hoeveelheid zilver maar 2015 wordt een nog veel beter....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 29 december 2015

10 financiële voornemens die je écht kunt waarmaken

Wat zijn jou voornemens voor 2016? Heb je ze al of heb je nog inspiratie nodig? Veel mensen maken op 1 januari nieuwe voornemens. Uit onderzoek blijkt echter dat mensen na een paar weken al stoppen met hun voornemens. Daarom hebben wij een lijst met 10 financiële voornemens die iedereen kan waarmaken en volhouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 december 2015

Amerikaans Presidentskandidaat wil een nieuwe goudstandaard

De kansen dat Ted Cruz de volgende President van de Verenigde Staten wordt, nemen toe. Verrassend genoeg is Ted Cruz voorstander van een nieuwe goudstandaard en hij is niet van plan dit thema te laten vallen.

De kansen dat Ted Cruz de volgende President van de Verenigde Staten wordt, nemen toe. Verrassend genoeg is Ted Cruz voorstander van een nieuwe goudstandaard en hij is niet van plan dit thema te laten vallen.

Senator Ted Cruz is naast Donald Trump de Republikeinse Presidentskandidaat die op dit moment het meeste kans maakt om de race om het Amerikaanse presidentschap aan te gaan. Cruz heeft al meermaals laten uitschijnen dat hij “grote twijfels” heeft over hoe de Federal Reserve de economie probeert te stimuleren.

Zo zegt Cruz:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 december 2015

Tienduizenden Grieken kunnen autobelasting niet meer betalen

Tienduizenden Grieken hebben de voorbije weken hun auto's uit het verkeer gehaald, omdat ze de autobelasting niet meer kunnen betalen. Bij de belastingkantoren staan vandaag lange wachtrijen van mensen die hun wagen willen afmelden. Dat meldt de Griekse openbare omroep.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs