EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1141 tot 1145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Ontmoeting tussen Noord- en Zuid-Korea kan resulteren in een nieuwe crash

De leiders van Noord- en Zuid-Korea hebben elkaar voor het eerste in 10 jaar tijd weer ontmoet. Afgelopen vrijdag spraken de leiders Kim Jong-un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in met elkaar. Naast de vriendelijke woorden die de leiders over elkaar uitspraken, moeten beleggers niet al te enthousiast zijn. Het kan namelijk resulteren in een complete ramp voor de financiële markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 18 - 2018

Het is Jantje lacht, Jantje huilt in de zilvergrafiek.

Vorige week leek het erop dat de beren zich gewonnen hadden gegeven maar uiteindelijk bleek niets minder waar te zijn. Maandag hadden de stieren meteen door moeten pushen om de beren alle wind uit de zeilen te nemen maar het werd het tegengestelde!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Het leger: de bewakers van de vrijheid of juist een bedreiging voor de vrijheid

In veel landen is het leger een bedreiging voor de vrijheid. De machthebbers gebruiken het leger om wetten te handhaven en de burgers in het gareel te houden. Opstanden worden neergeslagen en stakingen worden gebroken door inzet van het leger. Het bloedbad van het Tiananmen-plein in Beijing (1989) ligt nog vers in het geheugen.

[...]

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zondag 29 april 2018

‘Waarde cryptomarkt bereikt $40 biljoen binnen 10 jaar’

In een interview met Bloomberg praat Dan Morehead, de CEO van hedgefonds Pantera Capital Management LP, over de cryptomarkt en zijn hedgefonds. Hij laat weten dat Bitcoin volgens hem momenteel een ‘screaming buy’ is. Ook denk hij dat de cryptomarkt nog fors kan gaan groeien. De huidige waarde van bitcoin ligt op moment van schrijven rond de €7800,-. Zijn hedgefonds heeft momenteel ongeveer één miljard aan crypto onder beheer. Ongeveer 10% van deze investeringen zijn bitcoin en hij heeft in totaal 60 crypto’s op de balans.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 29 april 2018

Historisch: Noord-Korea ontmoet Zuid-Korea

Voor de tweede keer in pas 70 jaar vond een ontmoeting plaats tussen de leiders van Noord- en Zuid-Korea. Dictator Kim Yong-un van de (Alles Behalve) Democratische Volksrepubliek Korea schudde om 2:30 ’s nachts onze tijd de hand van president Moon-Jae-in van de Republiek Korea. Op uitnodiging van deze laatste vinden diplomatieke gesprekken plaats. “De lente is misschien aangebroken op het Koreaanse schiereiland”, zei Moon. Kim suggereerde dat de samenkomst “verloren tijd kon inhalen”. Een paar maanden geleden voerde Noord-Korea nog een grote nucleaire test uit.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs