Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 1141 tot 1145
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Ja, ik wil scheiden: De financiële gevolgen van een scheiding

De kans dat een huwelijk uiteindelijk in een echtscheiding eindigt, was in 2015 bijna 40 procent, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) eerder. Een goede reden om eens bij de gevolgen van een scheiding stil te staan, zoals afgelopen vrijdag op de Dag van de Scheiding.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Toekomstige beleid Federal Reserve groot vraagteken

Met het vertrek van Stanley Fischer zijn vier van de zeven plekken in het bestuur van de Federal Reserve vrij, veel eerder dan verwacht.

Daarmee krijgt president Donald Trump de mogelijkheid om de Fed volledig naar zijn hand te zetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Miljardair Richard Branson: ‘Dit zijn mijn 10 tips voor succes’

Als er iemand is die weet hoe je succesvol moet zijn, dan is het Richard Branson wel. De Britse miljardair bouwde 8 miljardenbedrijven in 8 verschillende sectoren. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om boeken te schrijven, te sporten en tijd door te brengen met zijn familie. Hoe blijft Richard Branson zo succesvol?

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea

‘Noord Korea is compleet doorgebroken als kernmacht en vormt existentiële bedreiging voor VS’

Strategic Intelligence redacteur en bestseller auteur Jim Rickards heeft in een interview met CNBC gezegd dat de Verenigde Staten nog uiterlijk 6 maanden hebben om te voorkomen dat Noord Korea Amerika en de wereld kan bedreigen met intercontinentale raketten met waterstofbommen. Hij gaat er dan ook vanuit dat president Trump op korte termijn het bevel zal geven voor een militaire aanval op Noord Korea.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Rol van goud als traditionele beschermer van rijkdom is uitgespeeld

Goud doet het traditioneel goed in onzekere tijden. Nu de Geopolitical Risk Index (GRI) – een graadmeter voor geopolitieke spanningen – op zijn hoogste punt noteert sinds de invasie van Irak in 2003, zou in een ander tijdperk de goudprijs door het plafond zijn gegaan. Niet nu. Sinds het begin van augustus is de goudprijs lichtjes gestegen tot zo’n 1.344 dollar per ounce, iets meer dan een jaar geleden, maar nog altijd ver verwijderd van zijn recordprijs van 1.898 dollar in september 2011.