EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11401 tot 11405
Geplaatst op: zaterdag 24 oktober 2015

Zara-topman heel even rijker dan Bill Gates

De rijkste mensen ter wereld deden gisteren even een virtuele stoelendans. De baas van kledingconcern Zara, Amancio Ortega, haalde Microsoft-topman Bill Gates in als rijkste man.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 24 oktober 2015

The Bitcoin report #23: Interview met Andreas Antonopoulos

Met een weekje vertraging alsnog aflevering 23 van de Bitcoin report met niemand minder dan Andreas Antonopoulos. Andreas is een van de bekendste Bitcoin sprekers ter wereld en geeft altijd een zeer goede vertaling van de soms lastige Bitcoin/Blockchain techniek naar een verhaal dat voor iedereen duidelijk en begrijpelijk is. Andreas verteld in ons gesprek over Banken die private blockchains verkiezen over de Bitcoin Blockchain, The internet of Things en de nieuwe exchange van de gebroeders winklevoss: "Gemini"  

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 oktober 2015

China verlaagt rente, drukt net als ECB gaspedaal in

Nog geen 24 uur nadat ECB-president Mario Draghi de euro de grond in praatte, verlaagt China de 1-jaars rente met 25 basispunten tot 4,35%. En dat is een record. Nooit eerder stond de rente zo laag. Verder schroeft de People’s Bank of China de Reserve Requirement Ratio (RRR) met 50 basispunten omlaag. Dat betekent dat banken minder reserves hoeven aan te houden tegenover hun verplichtingen. Waarmee er dus meer liquiditeit beschikbaar komt in het systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 oktober 2015

Reactie Ons Geld op "Afdeling 'geldschepping' bestaat niet bij bank"

Lees op Marketupdate het stuk van 'Burgerinitiatief Ons Geld' dat het Financieel Dagblad weigerde te plaatsen. Het is een inhoudelijke reactie op het stuk dat Wim Boonstra eerder deze week publiceerde in het FD.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 23 oktober 2015

Rentestap China helpt euro omlaag

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar ging vrijdagmiddag opnieuw stevig omlaag. 

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar ging vrijdagmiddag opnieuw stevig omlaag. 

Nadat een dag eerder de Europese Centrale Bank (ECB) de munt al omlaag wist te praten, zette de renteverlaging van de Chinese centrale bank vrijdag extra druk op de koers.

De euro werd aan het einde van de middag voor 1,1030 dollar verhandeld, tegen 1,1155 dollar bij het slot van de Europese beurzen op donderdag. De waarde van de euro zakte daarmee terug naar het niveau van medio augustus.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs