EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1146 tot 1150
Geplaatst op: woensdag 1 november 2017

Hier moet je aan de slag om het meeste te verdienen

Niet alleen je diploma, je functie en je anciënniteit bepalen hoeveel je verdient. Je loon hangt ook af van de provincie waarin je werkt. De volgende cijfers van de FOD Economie (2015) onthullen waar je naartoe moet pendelen voor het mooiste loonstrookje.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 31 oktober 2017

1.000 euro voor iPhone X? Het schrikt ons niet af

1.000 euro voor een iPhone X? De hoge prijs houdt de consument niet tegen om de nieuwe smartphone van Apple te bestellen. Volgens het technologiebedrijf is de vraag naar de gsm “buitengewoon groot”.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 31 oktober 2017

'Banken kunnen nog jaren vooruit met lage rentes'

Banken kunnen uiterst lage rentes volgens de Europese Centrale Bank (ECB) tot zeker tien jaar overleven.

Banken kunnen uiterst lage rentes volgens de Europese Centrale Bank (ECB) tot zeker tien jaar overleven.

Dat schrijft de ECB maandag in een onderzoekspaper. De bank dekt zich wel in door te stellen dat het paper "niet nadrukkelijk de mening van de Europese Centrale Bank" zou weergeven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 oktober 2017

Slovenië is de onverwachte bondgenoot van Catalonië

De Catalanen krijgen weinig steun van Europese landen in hun strijd om onafhankelijkheid, aangezien ze allemaal achter de Spaanse regering van Mariano Rajoy staan. Maar uit onverwachte hoek komt er toch een bondgenoot voor Catalonië. Slovenië zou zelfs overwegen om als eerste land een onafhankelijk Catalonië te erkennen.

Echt fair loopt het niet in Europa voor de Catalanen. Dat kan ook moeilijk anders, als je geen steun krijgt van de grote machtsblokken. Frankrijk en Duitsland steunen meer dan 100 procent Madrid, met geen grammetje sympathie voor de Catalanen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 31 oktober 2017

Dit wordt uw bank van de toekomst

Tijden veranderen, banken ook. De digitalisering (en bijhorende robotisering en automatisering) van onze economie zet zich - volgen sommigen ongenadig - verder, en dat betekent vooral dat er mee geëvolueerd moet worden. Wie dat niet doet, dreigt kopje onder te gaan. Hebben de banken dan nog wel een toekomst? Ja, zeggen de experts, al zal u het vertrouwde bankmodel binnen enkele jaren amper nog herkennen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs