EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11451 tot 11455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Grieken kunnen weer extra geld krijgen dankzij akkoord

Griekenland heeft een overeenkomst bereikt met zijn internationale schuldeisers over een volgende set hervormingen en bezuinigingen. Daarmee is de weg vrijgemaakt voor een uitbetaling van 1 miljard euro.

Het gaat onder meer om een nieuw privatiseringsfonds en een hervorming van de energiesector. Het Griekse parlement zal dinsdag over het akkoord stemmen, aldus de Griekse minister van Financiën Euclid Tsakalotos.

Het extra geld zou dan voor 18 december aan Athene moeten worden overgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Succes en rijkdom komen niet vanzelf: 7 tips die u helpen het onmogelijke te bereiken

Hoe slim of hoe gedreven u ook bent, de wereld is een moeilijke plaats om succes en rijkdom te oogsten. Als u iets wilt bereiken in het leven moeten u daar hard voor werken, niets komt vanzelf. Het geheim tot succes en rijkdom ligt dikwijls verborgen in een klein hoekje.

In dat kleine hoekje schuilt uw mentale aanpak. Het zijn niet altijd de slimste die succesvol worden, het zijn vooral diegene met de beste aanpak die uiteindelijk slagen. Volg daarom deze 7 tips om uw slaagkansen drastisch te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Zeer succesvolle mensen hebben dit gemeen

Autoriteit, invloed en een mooi inkomen, dat typeert zeer succesvolle mensen. We kennen allemaal het verhaal van de Mark Zuckerberg’s, de Elon Musk’s en toekomstige Steve Jobs van deze wereld. Ze hadden een idee om iets te maken dat beter is als de rest. Ze hadden het verlangen om iedereen te imponeren met dezelfde interesses.

Hun drijfveer tot succes werd ingegeven om de wereld te laten zien waar ze zo goed in zijn. Het geld en de beroemdheid is voor deze mensen eerder een bijkomstigheid.

Hoe kunt u ook zo succesvol worden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

IEA waarschuwt voor langdurig overaanbod, olie raakt $ 35

Na de OPEC-vergadering van afgelopen vrijdag zakt olie als een baksteen. De maandproductie van het kartel is met 31,7 miljoen vaten per dag op het hoogste punt in drie jaar beland. En dat is met name te danken aan Irak, dat een enorme groei vertoont van bijna een kwart miljoen vaten op dagbasis. Zelfs nu de wereld zwemt in olie, neemt de OPEC dus geen gas terug. En het kartel is dat ook voorlopig niet van plan. Het is ieder voor zich.

Vandaag doet het Internationale Energieagentschap (IEA), die westerse landen advies geeft over de energievoorziening, nog een extra duit in het zakje. Het IEA waarschuwt dat de vraagkant verzwakt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Heeft Noord-Korea een waterstofbom?

Noord-Korea is erin geslaagd een waterstofbom te bouwen. Dat heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un volgens het Korea Central News Agency (KCNA) gezegd tijdens een bezoek aan de Phyongchon Revolutionary Site. In de Verenigde Staten wordt echter sceptisch gereageerd op de beweringen van de Noord-Koreaanse dictator.

De Amerikaanse militaire top zegt daarbij dat er geen enkele aanwijzing kon worden gevonden voor de productie van een Noord-Koreaanse waterstofbom. Noord-Korea heeft al herhaaldelijk gedreigd zijn aartsvijanden Zuid-Korea en de Verenigde Staten militair te zullen vernietigen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs