EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11456 tot 11460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 december 2015

6 ideale lijstjes voor wie succesvol wil worden

Heeft u ook het gevoel dat u iedere dag tientallen dingen moet onthouden? Ligt u ’s avonds in bed ook wakker van wat u allemaal nog moet doen of wat u allemaal vergeten bent? Er komen zo veel impulsen op ons af dat het moeilijk is om alles bij te houden. Gelukkig zijn daar goede hulpmiddelen voor, zoals lijstjes.

Mensen houden van lijstjes. De kans is zelfs groot dat u nu bezig bent met uw kerstlijstje. Lijstjes geven ons een goed gevoel en verplaatst de taak van uw hoofd naar uw lijstje. Dit is een lijst met de ideale lijstjes die u kunnen helpen uw leven veel gemakkelijker en succesvol te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Column Kees de Kort | Het grote verhaal van 2015: emerging markets

Het is nog niet zover, maar het gaat binnenkort de verkeerde kant op met de emerging markets, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Dat valt onder meer op te maken uit de ontwikkelingen rond de yuan en de devaluatiewedloop.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

De oorlog tegen ISIS: een koopje voor Obama, vergeleken met Irak en Afghanistan

Oorlog voeren is duur, heel duur. Maar de recente campagne tegen terreurorganisatie ISIS legt amper beslag op de middelen van het Amerikaanse leger.

Oorlog voeren is duur, heel duur. Maar de recente campagne tegen terreurorganisatie ISIS legt amper beslag op de middelen van het Amerikaanse leger.

Dat blijkt uit cijfers van het ministerie van defensie van de VS die Statista op een rijtje heeft gezet.

Operaties met mensen op de grond, zoals in Afghanistan en in het verleden in Irak, zijn echte geldverslinders. Afghanistan is nog steeds een grote, diepe put. Ondanks dat de operaties daar worden afgebouwd, kost Afghanistan het Pentagon dit jaar nog een slordige 35 miljard dollar.

De strijd tegen ISIS is vele malen goedkoper: de Amerikaanse belastingbetaler is daar in 2015 slecht 5,4 miljard dollar aan kwijt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Er wacht een gigantische rally in goudmijnaandelen: deze 2 grafieken bewijzen het

Door de daling van de energiesector staan de grondstofaandelen op een historisch dieptepunt. De huidige neerwaartse cyclus is nog vele malen erger dan de laatste keer dat grondstoffen volledig onderuit gingen in 1999-2000. En het is niet alleen de energiesector die crasht. Maar ‘what comes down, must go up’.

Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat de gewone aandelenmarkt dit jaar een parabolische stijging inzette tegenover grondstoffen. En zoals dat op de financiële markten ALTIJD gaat, wordt een parabolische stijging ALTIJD gevolgd door een forse daling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Miljonairs onthullen 5 geheimen om rijk te worden

Miljonair worden is niet zo moeilijk als het lijkt. Miljonairs kijken wel anders tegen geld aan dan anderen, en net dat maakt hen zo succesvol. Wilt u de geheimen om rijk te worden kennen, dan wordt het hoog tijd dat u onderstaande 5 ideeën over geld totaal anders gaat bekijken.

Thomas C. Corley bestudeerde 5 jaar lang het gedrag van honderden miljonairs. Hij kwam tot de conclusie dat er bepaalde mythes bestaan over geld die helemaal niet waar zijn. De miljonairs lieten zich niet vangen door deze mythes waardoor ze een groot fortuin konden opbouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs