EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11476 tot 11480
Geplaatst op: zondag 8 november 2015

The Bitcoin report #26: Interview met Roger Ver

Deze week in The Bitcoin Report een exclusief interview met Roger Ver (Bitcoin Jezus) Roger heeft in vele Bitcoin startups geïnvesteerd, en zijn grootste passie is Bitcoin We praten over zijn website Bitcoin.com, alternatieve cryptocurrencies en waarom Bitcoin het beste alternatief is om uit het huidige geldsysteem te ontsnappen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 8 november 2015

Hallo? Let iemand nog op Wit-Rusland?

Wit-Rusland, een land dat niets te maken heeft met alles wat er gebeurt tussen Oekraïne en Rusland, dreigt slachtoffer te worden van de boycotmaatregelen die Europa heeft ingesteld tegen Rusland.

Wit-Rusland, een land dat niets te maken heeft met alles wat er gebeurt tussen Oekraïne en Rusland, dreigt slachtoffer te worden van de boycotmaatregelen die Europa heeft ingesteld tegen Rusland.

De banken in Belarus komen steeds vaker in de problemen nu de export van de Wit-Russische bedrijven richting grote broer Rusland helemaal is ingestort, aldus The Financial Times.

Dit jaar ging het bruto binnenlands product er in Belarus al met meer dan 3,5% op achteruit. Voor volgend jaar voorspelt het Internationaal Muntfonds (IMF) een achteruitgang van het BBP met dik 2%.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 8 november 2015

Als u hier belegt bent u het Noorse staatsfonds voor!

Het Noorse overheidsfonds is het grootste ter wereld. Het investeert $860 miljard in opdracht van de Noorse overheid. Geld dat gemakkelijk verdiend is met olieinkomsten en door de sterke groei van de beleggingen. Maar qua allocatie is het helemaal niet evenwichtig belegd.

Tot 2010 investeerde het fonds enkel in obligaties en aandelen. Met veel succes overigens. Maar vijf jaar geleden beslisten de beheerders om ook in vastgoed te beginnen beleggen.

10% van de fondsen, een slordige $86 miljard, zou op termijn in vastgoed geinvesteerd worden. Dat moet het risicoprofiel van de portfolio verbeteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 8 november 2015

Daarom geven we allemaal te veel uit

We hebben allemaal een gat in ons hand, omdat we gewoon vergeten dat we nog geld nodig hebben in de toekomst. We trappen in de val van het 'vertekende optimisme': we denken onterecht dat we er goed voor staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 november 2015

Obama wijst Keystone-pijplijn definitief af

De Amerikaanse president Barack Obama heeft vrijdag de voorgenomen aanleg van de oliepijpleiding Keystone XL definitief afgewezen. Daarmee komt een einde aan ruim zeven jaar gesteggel over de omstreden pijpleiding van Canada naar het zuiden van de Verenigde Staten.

Obama was al langere tijd tegen de aanleg van Keystone. Ook milieugroeperingen voerden fel verzet, waardoor het project jaren vertraging opliep. Via de bijna 1900 kilometer lange Keystone-leiding zou ruwe olie uit de teerzandvelden van Canada moeten worden vervoerd naar raffinaderijen in het zuiden van de VS.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs