EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Trump: Verenigde Staten zijn ook een "ontwikkelingsland"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag kritiek geuit op het globale handelsbeleid. De Verenigde Staten moeten volgens Trump ook beschouwd worden als een “ontwikkelingsland”. Verder dreigde hij met meer heffingen op producten uit China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 9 september 2018

Russische gaspijpleiding naar China bijna gereed

Een nieuwe pijpleiding die aardgas uit Rusland naar China moet transporteren is al voor meer dan 93% gereed, zo meldt het Russische energiebedrijf Gazprom. De pijpleiding heeft een lengte van in totaal ongeveer 3.000 kilometer en loopt van de aardgasvelden bij Chayandinskoye richting China. In totaal is er 2.010 kilometer aan nieuwe pijpleidingen aangelegd, die aangesloten zullen worden op de reeds bestaande routes.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 8 september 2018

De nieuwe kolonisatie van Afrika?

China gaat nog eens 60 miljard dollar investeren in het Afrikaanse continent. Zo beloofde president Xi Jinping tijdens het ‘Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC) in Beijing’. Deze komen bovenop eenzelfde bedrag dat in 2015 vrijgegeven werd. China breidt haar invloed op het één na grootste continent op Aarde gestadig uit. China is er vanwege de grondstoffen. China heeft ze broodnodig, en Afrika hééft ze (met ook nood aan brood, en liefst nog enig beleg). De Chinese president noemt het “cooperation” – samenwerking, en een win-win situatie. Critici benoemen de verhouding China-Afrika dan weer als een Nieuwe Kolonisatie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Trump dreigt met nog meer importheffingen voor China.

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met meer heffingen op producten uit China.

Vrijdag verstrijkt de deadline voor de invoering van nieuwe Amerikaanse importtarieven op 200 miljard dollar aan Chinese goederen. Als het aan Trump ligt, dan komt daar op korte termijn nog voor 267 miljard dollar bij, zo zei hij vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Belgische denktank geeft Europa advies over regulering cryptomarkt

Komend weekend (vrijdag en zaterdag) buigen de Europese Ministers van Financiën zich over de ontwikkelingen op de Europese cryptomarkt. In het Oostenrijkse Wenen komen de ministers samen. De Belgische denktank Bruegel heeft een rapport klaar met adviezen voor de regulering van de Europese cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs