Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 11516 tot 11520
Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 4 augustus 2015

US Mint verkocht in twee jaar niet zoveel gouden munten

De US Mint heeft in de maand juli in totaal 202.000 troy ounce aan gouden munten verkocht en daarmee was het de beste maand voor het Amerikaanse munthuis in meer dan twee jaar tijd. Door de daling van de goudprijs in juli kwamen er veel koopjesjagers op de markt om goud te kopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 augustus 2015

"Griekenland van Amerika" officieel in wanbetaling

Puerto Rico heeft maandag slechts 628.000 dollar van een obligatielening van 58 miljoen dollar terugbetaald. Het is daarmee officieel in wanbetaling, voor het eerst in zijn geschiedenis.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: dinsdag 4 augustus 2015

Chinese beurs omhoog na verkoopverbod

De Chinese aandelenmarkt is dinsdag met een winst van 3,69% gesloten, nadat een aantal brokers een verbod had ingesteld op het short gaan op aandelen (short selling). Kort daarvoor was de Shanghai Stock Exchange nog gezakt naar het laagste niveau in drie weken tijd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 4 augustus 2015

Steve Keen: “Volgende grote crisis komt in China”

Volgens econoom Steve Keen moeten we de komende maanden vooral China goed in de gaten houden. De afgelopen jaren heeft China een gigantische private schuldenbubbel gecreëerd, waardoor de economie snel kon groeien. Door de schuldengroei konden bedrijven en huishoudens op korte termijn veel meer investeren en consumeren, maar dat bestedingsniveau is op de lange termijn niet houdbaar.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 4 augustus 2015

Even bijpraten met Paul Buitink over reinvent.money, Bitcoin en meer

Paul Buiging is een Nederlander van afkomst die sinds kort weer terug is in Nederland, dit na enkele jaren woonachtig geweest te zijn in Ecuador. In de Nederlandse Bitcoin wereld kennen we Paul al langer van zijn wekelijkse show 'de week van Bitcoin' en zijn 'geld voor de toekomst' conferentie vorig jaar in Rotterdam. Ook dit jaar zal hij een conferentie organiseren genaamd 'reinvent.money' waar diverse sprekers en panels hun visie zullen gaan geven op mogelijke geldalternatieven.