EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11521 tot 11525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Gouden munten gevonden in Chinese graftombe

In een ruim tweeduizend jaar oude graftombe in het oosten van China is een grote hoeveelheid gouden munten gevonden. De schat komt uit het tijdperk van de Han-dynastie en volgens de archeologen die de munten gevonden hebben de meest waardevolle goudschat uit dit tijdperk die is teruggevonden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Gaat de goudprijs binnenkort een bodem neerzetten?

De commoditysector is een van de sectoren die het de afgelopen jaren niet gemakkelijk heeft gehad. Binnen deze sector waren er ook nog commodities te vinden die wel in positieve zin wisten te verrassen, maar over het algemeen was het sentiment behoorlijk negatief. Denk bijvoorbeeld maar aan de prestaties van onder andere de goudmijn- en energieaandelen. Vooral de goudsector willen wij even voor u uitlichten. Want deze sector mag dan wel de afgelopen jaren zwaar zijn afgestraft, een bodem zou binnenkort snel neergezet kunnen gaan worden.

De beurswebsite ‘The Daily Gold’ is van mening dat de bear market in de goudsector op dit moment een van de zwaarste bear markten ooit is. Op de bovenstaande grafiek kunnen we immers zien dat een bear market bij de goudsector in het verleden nooit zo lang wist stand te houden. The Daily Gold ziet wel sterke overeenkomsten tussen de bear market van 1996 tot en met 2000 en de bear market die sinds het jaar 2011 actief is. Vanuit die gedachten zou de goudprijs binnenkort wel eens een bodem kunnen gaan neerzetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Grondstoffen zullen opveren

Sinds gegevens vanaf 1991 voor de Bloomberg Commodity Index werden bijgehouden, geeft afgelopen jaar – met het vijfde jaar op rij een verlies – de langste aaneengesloten daling aan.

Beleggers trokken een record van $857 miljoen weg uit Amerikaanse ETFs gerelateerd aan grondstoffen, landbouw, veeteelt en industriële metalen. Hedgefunds verwachten nog meer verliezen, weddend op prijsdalingen voor goud, koper, maïs en aardgas. De vraag is echter hoe lang dit volgehouden kan worden.

Want hoe paradoxaal ook – beleggers positioneerden zich tevens voor een bodem.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Huizenprijzen Verenigd Koninkrijk stijgen £23 per dag

De huizenprijzen in het Verenigde Koninkrijk stijgen momenteel met £23 per dag, zo becijferde Business Insider op basis van de nieuwste cijfers van Nationwide. De afgelopen maand steeg de gemiddelde prijs van een koopwoning van £196.305 naar £169.999 en dat is omgerekend dus ongeveer £23 per dag.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Lagarde (IMF): Teleurstellende groei wereldeconomie in 2016

Christine Lagarde, topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), verwacht dat 2016 een bijzonder mager jaar zal worden voor de wereldeconomie. In een interview met de Duitse krant Handelsblatt zegt ze dat de groei van de wereldeconomie “teleurstellend en ongelijkmatig” zal zijn.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs