Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 11541 tot 11545
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 1 augustus 2015

Werkloosheid eurozone blijft hangen op 11,1 procent in juni

De werkloosheid in de eurozone is in juni voor de derde maand op rij uitgekomen op 11,1 procent van de beroepsbevolking.

Volgens Eurostat waren in juni binnen de eurozone 17,8 miljoen mensen werkloos. Dat waren er 31.000 meer dan een maand eerder. In de gehele Europese Unie bleef de werkloosheid eveneens stabiel, op 9,6 procent. In de EU hadden 23,3 miljoen mensen vorige maand geen betaald werk.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 augustus 2015

Tsipras: "Er was geen geheim plan voor grexit, wel noodplan"

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft vrijdag zijn voormalige minister van Financiën, Yanis Varoufakis, verdedigd over het maken van een noodplan in geval het land zonder geld zou komen te zitten.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 1 augustus 2015

Bitcoins ‘maken': de moderne mijnwerker steekt het goud in eigen zak

Justin Bons uit Nieuw Zeeland is één van de zogenaamde 'home miners' dat wil zeggen dat hij zelf Bitcoins delft met behulp van gespecialiseerde apparatuur. Justin verdient hier goed mee maar hij doet het volgens eigen zeggen niet alleen voor het geld maar ook voor het idee achter Bitcoin. Peter de Ruiter heeft een artikel geschreven op Frankwatching waarin hij verder ingaat op Justin en zijn "hobby" en waarin hij goed uitlegt wat mining nu precies is.

Bron: TheBullionHouse.nl
Geplaatst: vrijdag 31 juli 2015

Zilvermijnen staan 28% lager

De aandelen van zilvermijnen staan gemiddeld in 2015 28% in de min. Er is maar 1 zilvermijn die dit jaar is gestegen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 31 juli 2015

"Europa moet haar blik op China en Rusland richten"

Europa moet zich minder afhankelijk maken van de Verenigde Staten en in plaats daarvan haar blik werpen op opkomende grootmachten als China en Rusland, aldus Folker Hellmeyer, hoofdeconoom van de Duitse Bremer Landesbank. Volgens Hellmeyer probeert de Amerikaanse overheid de Eurozone te destabiliseren met een ‘verdeel en heers’ tactiek en daarom moet het Europese blok zich volgens hem meer op de opkomende grootmachten in het Oosten richten.