EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1156 tot 1160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Regulering cryptomunten in Rusland vanaf 1 juli

2017 was het jaar van de doorbraak voor cryptomunten. 2018 lijkt het jaar te worden van de regulering van de cryptomarkt. Er worden steeds meer regels opgelegd rond handel in en van cryptomunten. Rusland reguleert zijn cryptomarkt vanaf 1 juli.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Van alle kanten aangevallen

Paul Tudor Jones is een wereldberoemde belegger die maar zelden in de publiciteit treedt. Vorige week gaf hij echter een interview.

Paul Tudor Jones is een wereldberoemde belegger die maar zelden in de publiciteit treedt. Vorige week gaf hij echter een interview.

Hij had een interessante vergelijking voor de situatie waarin de nieuwe Fed-baas zich sinds zijn aantreden bevindt.

Tudor Jones vergeleek Powells situatie met de onmogelijke situatie waarin General George Custer zich tijdens de voor Amerikanen mythische Battle of the Little Bighorn in 1876 bevond.

Tijdens die slag werd Custer gedwongen een heuvel op te vluchten, van waar hij van alle kanten vijandige krijgers zag komen. Met als gevolg dat Custer niet alleen de slag verloor, maar ook zijn leven.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Steenrijke zakenman die beleggers oplichtte en opschepte dat gerecht hem niets kon maken, riskeert nu toch jarenlange celstraf. En hij lijkt het plots te beseff

Het is intussen twee jaar geleden dat het FBI de omstreden beleggingsfondsmanager Martin Shkreli (34) uit zijn flat in Manhattan, New York haalde. De man die onder meer bekend werd doordat hij een medicijn opkocht voor hiv-patiënten en de prijs ervan opdreef met 5.000 procent – van 11 tot 609 euro per pil – werd vorige zomer schuldig bevonden aan het oplichten van investeerders. Vandaag kan zich dat vertalen in een gevangenisstraf van meer dan 10 jaar. En waar hij altijd pochte dat niets of niemand hem iets kon maken, slaat hij plots een berouwvolle toon aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Failliet Lehman moet 2,38 miljard betalen in zaak uit kredietcrisis

De failliete financiële dienstverlener Lehman Brothers moet 2,38 miljard dollar (1,93 miljard euro) betalen in een zaak die nog stamt uit de tijd van de kredietcrisis.

Een Amerikaanse rechter in New York oordeelde dat donderdag. Voor investeerders is de uitspraak een tegenvaller. Zij eisten een bedrag van maar liefst 11,4 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Elf landen rond de Grote Oceaan sluiten handelsakkoord zonder VS

Elf landen die gelegen zijn rond de Grote Oceaan hebben een uitgeklede versie van het Trans Pacifische Handelsakkoord (TPP) gesloten zonder dat de Verenigde Staten daarbij zijn betrokken. De landen hebben in Chili een nieuw handelsblok opgericht met de naam CPTPP.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs