Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 11561 tot 11565
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Programmeurs in twee kampen over toekomst Bitcoin: dreigt een splitsing?

Binnen de kerngroep van vijf programmeurs die sleutelen aan Bitcoin is een machtsstrijd gaande over de toekomst van de digitale munt. Centrale vraag is of de achterliggende software meer transacties per dag moet kunnen verwerken. 

Het draait allemaal om de grootte van een ‘block’, de naam van een batch transacties. Om dat goed te begrijpen is eerst een uitleg nodig van de technologie achter de Bitcoin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Is er een tekort aan fysiek zilver?

De zilverprijs kreeg vorige maand een heuse pandoering te verwerken, het zilvercontract bereikte op 24 juli een dieptepunt op 14,39 dollar per ounce, meer dan 8% lager dan de koers op 1 juli (15,70 dollar per ounce).

Deze prijsevolutie was vreemd, omdat de vraag naar fysiek zilver van investeerders op datzelfde moment  zeer groot was. In de maand juli werd er meer zilver aangekocht via goud999 dan tijdens gelijk welke andere maand in 2015!

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

China injecteert bijna $100 miljard in bankensector

De Chinese centrale bank heeft deze week bijna $100 miljard van haar valutareserves in twee Chinese banken geïnjecteerd. De maatregel is bedoeld om de kapitaalbasis van beide banken te versterken en daarmee de kredietverlening aan de economie te versoepelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Jij verdient het om miljonair te worden. Dit zijn enkele tips

Iedereen verdient het om miljonair te worden, ook jij. Grant Cardone is zo’n miljonair die begon met niets. Hij bouwde een fortuin op en deelt graag zijn ervaringen. Focus, toewijding en geen excuses zijn de hoekstenen van zijn succes.

Dit zijn de tips van Grant Cardone die ook u miljonair kunnen maken:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 augustus 2015

Marc Faber: “Aandelen al ongemerkt in bear markt”

De beroemde contraire belegger Marc Faber waarschuwt al jarenlang voor een beurscrash. Het is duidelijk dat zijn voorspellingen tot nu toe niet zijn uitgekomen. Maar de uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report is van mening dat Amerikaanse aandelen zich al ongemerkt in een bear markt bevinden.

“Verschillende indices bevinden zich dichtbij hun jaartoppen, maar als je kijkt naar de nieuwe 12-maand toppen en nieuwe 12-maand bodems, dan zijn er veel meer nieuwe bodems dan nieuwe toppen”, zo zei Faber begin deze week tegen CNBC.