EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11581 tot 11585
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

Volgend jaar weer een globale crisis?

De Belgische website Express.be verzamelde afgelopen week een aantal verontrustende berichten over de globale economische toestand en het risico op een nieuwe crisis.

De Belgische website Express.be verzamelde afgelopen week een aantal verontrustende berichten over de globale economische toestand en het risico op een nieuwe crisis.

De Britse krant The Telegraph besteedde een artikel aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF), dat aangaf voor een wereldwijde golf van credit defaults te vrezen als gevolg van een te hoge schuldenlast bij bedrijven. “Bedrijven in ontwikkelende markten hebben het voorbije decennium 3 triljoen dollar teveel geleend, wat wordt weerspiegeld in een verviervoudiging de voorbije tien jaar van de schulden in de privésector,” aldus The Telegraph.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

Waarom zijn de kogels in Syrië nog niet op?

De burgeroorlog in Syrië duurt al jaren. Er zijn miljoenen schoten afgevuurd.

De burgeroorlog in Syrië duurt al jaren. Er zijn miljoenen schoten afgevuurd.

Ik vraag me af waar al die kogels en al die granaten gemaakt worden.

De strijders van Islamitische Staat hebben veel wapens buitgemaakt van het Iraakse leger. Maar de Islamitische Staat heeft zelf geen wapenfabrieken. De granaten en kogels, die zoveel dood en verderf zaaien, worden vanuit het buitenland naar Syrië getransporteerd. Maar wie zou zoiets nu doen? Wie wil dat de oorlog blijft voortduren?

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

Oeps! Dit land geeft toe $2,7 biljoen meer schulden te hebben dan eerder gezegd

Overheden en centrale banken goochelen graag met cijfers. Meestal worden op zo’n manier gemanipuleerd dat de economische situatie rooskleuriger lijkt dan ze is. Maar in een vlaag van eerlijkheid gaf de Fed recent toe dat er in de VS voor $2,7 biljoen meer schulden bestaan dan eerst toegegeven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

3 tips hoe miljonairs een turbo zetten op hun inkomsten

Een gemiddelde miljonair heeft een jaarloon van €200.000. Maar het is niet zijn loon dat hem rijk maakt. Miljonairs hebben verschillende inkomstenbronnen en het geld dat ze verdienen uit investeringen maakt daar het grootste deel van uit.

Zet een turbo op uw inkomsten uit investeringen om naar de miljonairsclub te gaan.

In de Verenigde Staten bestaat 47% van het totale inkomen uit investeringsinkomsten bij een miljonairs. Bij oudere miljonairs ligt dit op 76%. Dit toont aan dat investeringsinkomsten steeds belangrijker worden.

Dit zijn 3 handige tips om een turbo te zetten op uw investeringsinkomsten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

BIS: 'Banken kunnen risico's niet inschatten'

De Bank for International Settlements (BIS), een organisatie die internationale monetaire en financiële samenwerking nastreeft en optreedt als bank voor de nationale centrale banken, waarschuwt in een nieuw rapport voor het onvermogen van ‘s werelds grootste banken om risico’s van de handel in derivatenproducten correct in te schatten. Het BIS vroeg 19 grote banken om een reeks simulaties te verrichten op verschillende derivatenproducten en dit op basis van 2 courant gebruikte methodes.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs