EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11601 tot 11605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 27 december 2015

Overheidstekort is verder afgenomen

Het overheidstekort van Nederland is in het derde kwartaal verder afgenomen, terwijl de economie licht groeide.

Het overheidstekort van Nederland is in het derde kwartaal verder afgenomen, terwijl de economie licht groeide.

Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Het gat op de overheidsbegroting slonk vorig kwartaal tot 1,7 procent van het bruto binnenlands product (bbp), tegen 1,9 procent in het tweede kwartaal.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

"Dijsselbloem wilde van Varoufakis af"

De Nederlandse Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijjselbloem heeft in het voorjaar persoonlijk aangedrongen op het vertrek van de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis. Dat deed hij bij de Griekse premier Tsipras, vertelde Dijsselbloem aan het Nederlandse actualiteitsprogramma Nieuwsuur voor een reconstructie die maandag wordt uitgezonden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

Credit Suisse: “De olieprijs blijft laag”

Er heeft zich de afgelopen maanden genoeg afgespeeld binnen de oliemarkt. Zo hadden we in de zomer van 2014 nog te maken met een olieprijs van rond de 100 dollar per barrel, maar de afgelopen maanden zijn we ver onder dit niveau gedaald. De harde werkelijkheid is namelijk dat de olieprijs op dit moment rond de 36 dollar per barrel beweegt en dat is de laagste koers in zes jaar tijd.

En volgens zakenbank Credit Suisse hoeven we de komende tijd ook niet op een herstel te rekenen binnen de oliesector. Credit Suisse verwacht dat de olieprijs tot het jaar 2020 relatief laag zal blijven. Volgens de analisten van de zakenbank heeft dit vooral te maken met het overaanbod waar op dit moment sprake van is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 december 2015

Video: Willem Middelkoop in gesprek met Arnoud Boot

Arnoud Boot is somber over de economische vooruitzichten van Europa en verwacht dat het continent ook de komende jaren zal achterblijven bij de Verenigde Staten. Dat zegt hij in gesprek met Willem Middelkoop bij Café Weltschmerz. De heren praten uitvoerig over de complexiteit en dynamiek van de financiële markten en behandelen onder andere Bretton Woods, Keynes en de gekte op de aandelenmarkt van eind jaren negentig.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 25 december 2015

Aandelen Zilvermijnen verliezen 29% in 2015

Zilvermijnen zijn in 2015 ruim 29% gedaald. Maar over de periode vanaf 2011 zegt het resultaat veel meer en tonen de cijfers.....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs