EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11616 tot 11620
Geplaatst op: zaterdag 10 oktober 2015

Video: Wanneer zag Ben Bernanke de financiële crisis?

Bloomberg had een interview met Ben Bernanke over de vorige financiële crisis. Op de vraag wanneer Ben Bernanke de financiële crisis zag aankomen, had de voormalige voorzitter van de Federal Reserve een interessant antwoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 oktober 2015

Bent u tussen 20 en 30? Dan kunnen deze 5 tips u rijk maken

Bent u een van die jongeren in hun 20-er jaren, dan kent u ongetwijfeld dit gevoel: ‘waarom zou ik bezig zijn met mijn financiën. Ik heb nog een heel leven voor mij’. Dit is correct maar hoe sneller u begint met financieel verantwoordelijk te worden, hoe sneller u een stap voor hebt op uw leeftijdsgenoten. En zo wordt u rijk en de rest niet.

Jongeren tussen 20 en 30 jaar zijn meestal al blij als ze voldoende geld hebben om op stap te gaan en de nieuwste hightech snufjes te kopen. Financiële planning en de aandelenbeurs is dikwijls een ver van mijn bed show. Nochtans is dit de ideale leeftijd om uw welvaart op te bouwen.

Dit zijn 5 tips die u later veel rijker maken dan uw vrienden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 oktober 2015

IJsland lost alle resterende IMF-schuld af

IJsland heeft al het geld dat het land leende van het Internationaal Monetair Fonds (IMF0 tijdens de financiële crisis afbetaald. 

IJsland heeft al het geld dat het land leende van het Internationaal Monetair Fonds (IMF0 tijdens de financiële crisis afbetaald. 

Dit meldt het IMF vrijdag. In 2008 moest het land omgerekend 2,1 miljard dollar lenen nadat het land. Hiervan stond nog 336,5 miljoen dollar open. 

IJsland lost de leningen eerder af dan verwacht. Tussen 14 oktober 2015 en 31 augustus 2016 zouden de schulden aflopen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 oktober 2015

De echte reden waarom België 1.098 ton goud verkocht

Volgens de gegevens van de Duitse Bundesbank heeft de Nationale Bank van België momenteel 227,4 ton goud in bezit. In 1965 bezat de Belgische Nationale Bank nog meer dan 1.300 ton goud. Koos Janssen ging op onderzoek waarom de Belgische goudvoorraad met 83% daalde.

België was een van de landen die meedeed aan de London Gold Pool, samen met Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Nederland en Zwitserland. Deze landen opereerden op de goudmarkt tussen 1961 en 1968 door goud te kopen en te verkopen en zo de goudprijs te stabiliseren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015

Column Lou Keune: Van wie is ons geld?

Burgerinitiatief Ons Geld 14 oktober is het zover. Dan zal er een eerste parlementaire behandeling plaatsvinden van het Burgerinitiatief Ons Geld. Leden van de Commissie Financiën van de Tweede Kamer gaan in een hoorzitting een gesprek aan met vertegenwoordigers van de Stichting Ons Geld, met enkele andere deskundigen, en met theatermaker George van Houts die samen met Pierre Bokma en andere acteurs en met groot succes het stuk De Verleiders op de plank wist te krijgen.

Lees verder op www.marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs