EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11621 tot 11625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 december 2015

Stroomfactuur helft duurder in amper 1 jaar!

Uw stroomfactuur is gedurende de voorbije 12 maanden met wel de helft duurder geworden. Een gemiddeld Vlaams gezin betaalde in 2015 dik 300 euro meer. En dat in een tijd, waarin de prijzen van de (huisbrand)olie op een bijzonder laag niveau staan.

De stijging is een schande. Ook, en vooral, omdat het met deze stijging van 50% nog niet eens afgelopen is. 2016 zal nog erger worden. Uw energiefactuur zal verder blijven stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 15 december 2015

“Iran kan voor $1 per vat olie produceren”

Nergens in de wereld kan olie zo goedkoop geproduceerd worden als in Iran. Volgens Salbali Karimi, de directeur van Iran’s Central Oil Fields Company, kost het bij verschillende olievelden in Iran niet meer dan $1 tot $1,50 om een vat met ruwe olie te vullen. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 15 december 2015

Grafiek: Goudvoorraad VS, Eurozone en BRICS sinds 2000

Eerder deze maand publiceerde de World Gold Council een overzicht van de goudreserves en valutareserves van alle landen van begin 2000 tot en met het derde kwartaal van 2015. Dat maakte ons nieuwsgierig, want hoeveel goud ging er gedurende deze periode ongeveer van Westerse centrale banken naar andere landen?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 15 december 2015

Waarom laat Chinese centrale bank waarde yuan dalen?

De waarde van de Chinese yuan bereikte deze week het laagste niveau in vier jaar tijd, nu de centrale bank de streeft naar een wisselkoers op basis van een mandje van verschillende valuta. Maar waarom doet de centrale bank dit?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 15 december 2015

De Eurozone zet een sterke prestatie neer

De Eurozone is het afgelopen jaar niet erg vaak in het goede daglicht gezet. De afgelopen maanden werd immers pijnlijk duidelijk dat de Europese economie het een stuk lastiger heeft dan bijvoorbeeld de Amerikaanse economie. Het is daarom ook niet vreemd dat Mario Draghi, president van de ECB, de afgelopen maanden meerdere malen het monetaire beleid heeft versoepeld. Door middel van deze monetaire maatregelen probeert de Europese centrale bank de Europese economie weer op het goede spoor te krijgen.

Gisteren kwam er eindelijk eens een keer wat positief nieuws vanuit Europa. De Europese industriële productie is in oktober met 0,6% gestegen ten opzichte van september. De meeste waarnemers hadden gerekend op een productiestijging van 0,3%. Op jaarbasis is de productie zelfs met 1,9% gestegen en daarmee verslaat het opnieuw de verwachtingen van de waarnemers. De meeste waarnemers hadden gerekend op een jaarstijging van 1,3%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs