EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11626 tot 11630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Helima Croft: “Alleen dit nieuws kan daling olieprijs snel stoppen”

We leven momenteel in unieke tijden als het gaat om de bewegingen in de oliemarkt. Ondanks toenemende sektarische spanningen in het Midden-Oosten, blijven de olieprijzen dalen. Een dergelijk sentiment in de markt komt zelden tot nooit voor. De belangrijkste reden is het enorme voorraadoverschot, waar geen einde aan lijkt te komen.

Helima Croft, commodity-strateeg bij RBC Capital, kijkt met verbazing naar de huidige prijsdalingen in de markt. Ze wijst erop dat we momenteel in een unieke tijd leven:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Sharm-el-Sheikh wordt stilaan een spookstad

Met zijn kilometerlange stranden, goedkope hotels, hete zomers en warme winters was de Egyptische badstad Sharm-el-Sheikh jarenlang een trekpleister voor Europese en vooral Russische toeristen. Daaraan is sinds de bomaanslag op een Russisch passagiersvliegtuig in oktober vorig jaar echter een dramatisch einde gekomen.

Al voor de bomaanslag, waarbij 224 Russische passagiers het leven verloren, werd Egypte met dalende bezoekersaantallen geconfronteerd. Zes jaar geleden werden in Egypte 14,7 miljoen buitenlandse bezoekers geteld, maar na de Arabische Lente één jaar later werden nog slechts 9 miljoen toeristen genoteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

RBS: Verkoop alles, want deflatoire crisis nadert

RBS verwacht dat 2016 een catastrofaal jaar wordt voor de wereldeconomie en roept daarom haar klanten op veiligheid te zoeken in cash en staatsobligaties. De bank voorziet een grote deflatoire depressie, waarin de olieprijs naar $16 per vat daalt en aandelenmarkten wereldwijd met zeker 20% kunnen dalen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Neil Dwane: “rampscenario China onwaarschijnlijk”

Het is niet voor iedereen weggelegd, de stalen zenuwen bij het verhandelen van aandelen. Volgens Neil Dwane, strateeg bij Allianz Global Investors, komen deze stalen zenuwen nu wel goed van pas, want hij ziet momenteel opportuniteiten op de Chinese beurzen. De enorme volatiliteit van het afgelopen jaar zorgen ervoor dat Chinese aandelen aantrekkelijk gewaardeerd zijn.

Kille beleggers, die hun emoties goed kunnen beheersen, begrijpen hoe de financiële markten in elkaar zitten en wagen vaak hun kans bij aandelen of fondsen die de klappen van de zweep hebben gekregen. Wanneer iedereen verkoopt, zijn zij het die net inkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Gaat het echt zo goed op de Nederlandse Woningmarkt?

Er zijn wat problemen geweest met deze website. Ongeveer een maand was het niet mogelijk reacties te geven. Nu zou alles weer normaal moeten werken.

Er zijn wat problemen geweest met deze website. Ongeveer een maand was het niet mogelijk reacties te geven. Nu zou alles weer normaal moeten werken.

Gaat het wel echt zo goed op de woningmarkt als de overheid en de mainstream media beweren?

Bekijkt u deze tweets van @Woningnieuws maar eens:

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs