Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 11626 tot 11630
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 september 2015

CITI: Dit moet je doen om geld te verdienen

Beleggers zijn vaak genoeg opzoek naar de heilige graal binnen de beleggingswereld. Na een aantal wijze en vooral dure lessen komen deze beleggers er echter vaak achter dat er nou eenmaal geen heilige graal bestaat. De analisten van Citigroup geven u echter een zeer raadzaam advies waarmee u structureel geld kunt gaan verdienen op de beurs. Het belangrijkste is wel om dit advies strikt en gedisciplineerd op te volgen.

Chris Montagu heeft een onderzoek gedaan naar de prestaties van de hogere kwaliteitsaandelen. En de werknemer van Citigroup kwam erachter dat vooral deze hoge kwaliteitsaandelen gemiddeld gezien elk jaar een prachtige prestatie weten neer te zetten. Sinds 1995 hebben deze aandelen jaarlijks een rendement opgeleverd van 5 tot 7 procent. Montagu categoriseert bijvoorbeeld de volgende Europese aandelen onder het rijtje van ‘hogere kwaliteitsaandelen’: het Franse aandeel L’Oréal, het Zweedse H&M en Admiral Group uit het Verenigd Koninkrijk.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 17 september 2015

'Belastingdienst besteedt extra aandacht aan multimiljonairs'

De Belastingdienst heeft sinds mei vorig jaar een speciale afdeling voor multimiljonairs. 

Het Team Zeer Vermogende Personen (ZVP) van tien inspecteurs richt zich op de tweeduizend mensen in Nederland die een vermogen van hoger dan 25 miljoen euro hebben, meldt De Volkskrant donderdag. 

Er zijn sinds het opzetten van de speciale afdeling zo'n tachtig miljonairs onder de loep genomen. Het team zal in ieder geval ook nog volgend jaar actief zijn. Daarna wordt gekeken of de proef succesvol is en wordt voortgezet.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 17 september 2015

Analisten minder zeker van renteverhoging VS

Vandaag is de dag waar de financiële markten in spanning naar hebben uitgekeken, want vanavond weten we of september 2015 de maand is waarin de Federal Reserve het tijdperk van 0% rente afsluit. De afgelopen zomer raakten steeds meer analisten ervan overtuigd dat de renteverhoging deze maand zou komen, maar door de plotseling beurscrash in China en de terugkerende zorgen over de groei van de wereldeconomie is er toch wat meer onzekerheid gekomen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 17 september 2015

BIS waarschuwt voor hoge schulden emerging markets

De wereldwijde schulden zijn sinds het uitbreken van de financiële crisis alleen maar verder toegenomen, zowel in opkomende markten als in de ontwikkelde landen. Daardoor is het wereldwijde financiële systeem erg kwetsbaar geworden voor een renteverhoging in de VS. Dat is de belangrijkste conclusie uit het laatste rapport van de Bank for International Settlements

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 september 2015

Goldman Sachs pleit voor QE en renteverhoging in 2016

Vandaag is het eindelijk zover. Vanavond om 20 uur zal de Fed kenbaar maken of er een renteverhoging komt. Zoals altijd zijn de meningen van de diverse kenners en experts verdeeld. Zakenbank Goldman Sachs hoort bij de groep die waarschuwt voor de negatieve gevolgen van een renteverhoging. Als het aan de zakenbank ligt, gaat de Fed juist nog meer stimuleren.

Chief Executive Officer Lloyd Blankfein stelt dat de Amerikaanse economie nog niet sterk genoeg is om de rente te verhogen. Bovendien zijn de financiële markten momenteel kwetsbaar en volatiel.