Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 1166 tot 1170
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 30 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | 2017 - week 22

Sinds het dieptepunt op $16.06 heeft zich een mooie herstelpoging ontwikkeld. Het herstel reikte in eerste instantie tot $17 waarna er een stapje terug volgde richting de $16.40. Daarna werd een nieuwe beweging ingezet die de koers tot aan het 50 d. MA heeft gebracht. Deze laatste beweging werd vorige week vrijdag ingezet en kreeg een vervolg op afgelopen maandag waarbij de koers het niveau van $17.20 bereikte.

De omzet waarmee dit gepaard ging lag overigens wel ruim beneden dat van de forse dalingsdag van de week ervoor waaruit blijkt dat het vooral nog voorzichtigheid troef was.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 mei 2017

Nieuwe dotcom-crisis bijna aangebroken

De dotcom-crisis ligt bijna twee decennia achter ons en toch is deze tegenwoordig brandend actueel. De (speculatieve) stijging van toen is ook nu merkbaar in de grafieken waarbij de speculatieve top van toen zelfs overtroffen wordt. De kansen op een correctie zijn dan ook niet meer te negeren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 mei 2017

VS geeft blokkadekoers op vrijhandel op tijdens G7

De grote industrielanden hebben op hun eerste G7-top met de Amerikaanse president Donald Trump een mislukking op het laatste moment weten te voorkomen. Kort voor het slot van de bijeenkomst op het Siciliaanse Taormina gaven de Verenigde Staten hun blokkadekoers op vrijhandel op en steunden de strijd tegen protectionisme.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 mei 2017

Italië schaft munten van 1 en 2 eurocent af

Italië slaat vanaf 1 januari 2018 geen munten meer van 1 en 2 eurocent. Dat heeft een parlementscommissie vandaag beslist. In de toekomst zullen de prijzen van producten en diensten afgerond worden op 0 of 5 eurocent. Dat meldt het Italiaanse persagentschap Ansa.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Merkel verdedigt opnieuw handelsoverschot Duitsland

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft opnieuw het Duitse handelsoverschot verdedigd tegenover kritiek van de Amerikaanse president Donald Trump.

De zakenman beschuldigde Duitsland ervan “erg slecht” te zijn op het gebied van handel en suggereerde dat er te veel Duitse auto’s worden verkocht in de Verenigde Staten. Hij zou achter gesloten deuren hebben gezegd dat de Amerikaanse regering daar een stokje voor gaat steken.