Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 1166 tot 1170
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Grote banken gaan voor blockchaintechnologie

Zes grootbanken, waaronder Barclays, Credit Suisse en HSBC, gaan in op een voorstel van de Zwitserse bank UBS om een nieuwe digitale munt te creëren, gebaseerd op de blockchaintechnologie. Volgens analisten staan we aan de vooravond van een revolutie inzake de manier waarop aandelen, obligaties en andere beleggingen wordt verhandeld.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

EU anti-terreurcoördinator de Kerchove: ‘50.000 geradicaliseerden in de EU”

“Wat in Barcelona is gebeurd, gebeurt straks opnieuw. Er zijn 50.000 geradicaliseerden in Europa.” Dat zegt de Belg Gilles de Kerchove, in een uitgebreid interview met de Spaanse krant El Mundo. de Kerchove is niet de eerste de beste, want hij is al bijna 10 jaar lang coördinator van het EU-antiterreurbeleid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Na VS en China nu Rusland in de strijd tegen digitale valuta

De Moscow Stock Exchange is van plan op korte termijn digitale valuta op de beurs te gaan verhandelen.

Ook zal zij derivaten alsook op cryptocurrencies gebaseerde ETF’s aan gaan bieden.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Brexit: Britse onderhandelaars kunnen twee lessen leren van Griekenland

Groot-Brittannië moet in de onderhandelingen over zijn scheiding met de Europese Unie goed kijken naar het lot dat Griekenland te beurt is gevallen. Ook Griekenland heeft, met minister van financiën Yanis Varoufakis in de hoofdrol, immers geprobeerd het spel hard te spelen in de hoop dat de Europese Unie uiteindelijk zou buigen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea

Analist Brandon Smith: ‘Oorlog is heel dichtbij, juist omdat de media –‘een notoire contra-indicator’- doen overkomen alsof dit niet gaat gebeuren’

Diverse internationale analisten hebben hun vrees uitgesproken dat we op de drempel staan van het volgende grote wereldwijde conflict, dat nog deze maand kan beginnen met een oorlog met Noord Korea. President Donald Trump twitterde enkele dagen geleden ‘praten is niet de oplossing’ (3), en stuurde opnieuw B1-B bommenwerpers en F-35 stealth gevechtsvliegtuigen naar Zuid Korea (4). Professor Georgy Toloraya, een Russische diplomaat en Azië deskundige, waarschuwt dat Noord Korea ongeacht de omvang van een Amerikaanse aanval in staat is om heel Zuid Korea in een woestijn te veranderen, ook zonder kernwapens te gebruiken.