EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1166 tot 1170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Ex-CEO PayPal: "Bitcoin is de grootste oplichterij in de geschiedenis"

Economie Voormalig CEO van PayPal, Bill Harris, schuwt de straffe taal niet in een opiniestuk op Recode over bitcoins. Hij noemt de cryptomunt onomwonden "de grootste zwendel in de geschiedenis" en een "kolossaal pump-and-dump-systeem, zoals de wereld er nog nooit een heeft gezien".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

56 financiële instellingen klaar voor handel in crypto tegen eind dit jaar

Wat krijgen we nu? Sinds de waarderingen op de cryptomarkt zo laag staan, lijkt de interesse opeens groter te zijn. Volgens een onderzoek van de nieuwsdienst Reuters zouden er 56 grote financiële instellingen bereid zijn om te handelen in cryptomunten. Uit de rondvraag blijkt dat ze van plan zijn om investeringen te doen binnen de 3 tot 6 maanden, op vrij korte termijn dus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Komende jaren zullen grondstofprijzen fors stijgen

Bij alles wat ik nu op de financiële markten en in de economie zie gebeuren, moet ik steeds weer denken aan onderstaande grafiek. Want deze langjarige grafiek is voor mij de allerbelangrijkste grafiek, het meest veelzeggende plaatje dat ik de afgelopen jaren al heb gezien. Het geeft de verhouding aan tussen de beursindices en grondstofprijzen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Iran stapt over op euro als handelsmunt

De hoogste leider van Iran Ali Khamenei is enthousiast over het plan van de Iraanse centrale bank om alle transacties in dollars voortaan in euro’s af te rekenen. Dat zou betekenen dat bedrijven in het land geen dollarrekening meer aan hoeven te houden om zaken te doen met het buitenland. Ook kan de centrale bank dan haar valutareserves omzetten van de Amerikaanse naar de Europese valuta.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Goldman Sachs gaat zich nu ook richten op crypto

Wanneer ook grote investeringsbanken, zoals nu het Amerikaanse Goldman Sachs (GS) zich gaan richten op crypto, moet je opmerkzaam zijn. Goldman Sachs heeft een Hoofd Digitale Valuta Markten aangesteld die zich exclusief met crytomunten zal gaan bezighouden. Zelfs de oprichting van een eigen handelsdesk behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval ziet GS waarde en de mogelijkheid om (groot) geld te verdienen. Het verleent de business tevens een extra aura van sérieux…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs