Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1166 tot 1170
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Amerikaanse tiener verdient 20.000 dollar door in de rij te staan aan BBQ-stands

In Texas kun je bij sommige barbecuekramen gemakkelijk 3 uur in de rij aanschuiven voor eten. Een Amerikaanse tiener maakt hier handig gebruik van door tegen betaling in de rij te staan van de meest populaire eetgelegenheden. Dat schrijft The Independent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Zo wil een 26-jarige met $150.000 op de bankrekening op zijn 37e op pensioen gaan

De meeste mensen denken pas aan hun pensioen wanneer het voor de deur staat. Maar ‘The Money Wizard’ is er al veel langer mee bezig. Deze 26-jarige financieel analist en blogger heeft nu al $150.000 op zijn bankrekening staan. Hij geeft zichzelf nog 11 jaar om voldoende geld te hebben om op pensioen te gaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Schaduwbankieren: Japanners verkopen biljetten van 10.000 yen voor 13.000 yen

In Japan worden online geregeld transacties opgemerkt met geldbiljetten die worden verkocht aan prijzen die gevoelig hoger liggen dan de nominale waarde van het betaalmiddel.

Nochtans hebben de transacties geen betrekking op zeldzame of historische biljetten, maar heeft de verkoop te maken met geld dat ook in het normale circuit kan worden aangetroffen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

“Succes wordt bepaald door wie je kent, niet wie je bent”

Een gebrek aan sociale mobiliteit bezorgt de Britse economie een belangrijk verlies. Dat blijkt uit een rapport van de Sutton Trust en het bureau Ipsos Mori bij tweeduizend consumenten in Groot-Brittannië.

Indien het land een even sterke sociale mobiliteit zou hebben als het gemiddelde van de andere West-Europese landen, zou het Britse bruto binnenlandse product volgens de onderzoekers met 36 miljard pond kunnen worden opgevoerd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

'VS bereiden sancties voor tegen banken China'

De Verenigde Staten overwegen strafmaatregelen te nemen tegen kleine Chinese banken en bedrijven die zakendoen met Noord-Korea.

Dat gebeurt mogelijk al binnen enkele weken, waarschuwen twee Amerikaanse regeringsbronnen.