Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 11676 tot 11680
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Nederlandse blocktrail komt met eigen bitcoin wallet voor IOS, Android en web

Het Nederlandse Blocktrail.com, welke we als sinds 2014 kennen van hun blockchain-analyse activiteiten, heeft nu ook zijn eigen bitcoin-wallet uitgebracht voor IOS, android en web. De mannen van Blockchain claimen dat de wallet trouw blijft aan de decentrale gedachte van Bitcoin en de gebruiker is dus in volledige controle over zijn private keys en zijn bitcoins. Ik ga de wallet zeker uitproberen en ben benieuwd of ik zelf de overstap ga maken van mijn blockchain.info wallet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Zwarte goud zal verder dalen tot 20 USD/vat

Momenteel geraken de olieprijzen niet uit het dal waarin ze gesukkeld zijn de afgelopen maanden, en er is nog meer tegenslag op komst aangezien de globale overschotten aan olie nog groter blijken te zijn dan voorspeld. Het ziet er dan naar uit dat zelfs het worst-case-scenario voor diverse olie-exporterende landen nog niet het ergste lijkt te worden.

Goldman Sachs Group Inc. voorspelt een nog grotere daling voor de olieprijzen de komende maanden. Met een wereldwijde oliestock die nog grotere lijkt te zijn dan verwacht zouden de olieprijzen zelfs kunnen dalen tot maar liefst 20 USD/vat. Pure waanzin lijkt dit voor vele landen welke zwaar steunen op deze export, echter bittere realiteit lijkt dit nu…

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 september 2015

'Chinese economie blijft tekenen vertonen van zwakte'

De economische groei in China blijft tegenvallen. De industriële productie in augustus en de investeringen tot en met augustus van dit jaar blijven beneden verwachtingen.

De industriële productie steeg in de maand augustus met 6,1 procent ten opzichte van een jaar eerder. Uit een eerder onderzoek van de Amerikaanse krant bleek dat twaalf economen een groei van 6,6 procent hadden voorspeld.

Het Statisch Bureau in China meldt dat de investeringen in China gedurende de eerste acht maanden van dit jaar 10,9 procent hoger waren dan een jaar eerder. Uit onderzoek van persbureau Bloomberg blijkt dat economen rekening hielden met een groei van 11,2 procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Goldman Sachs: 'Olieprijs kan volgend jaar tot 20 dollar zakken'

Analisten van Goldman Sachs zien de olieprijs volgend jaar verder naar beneden tuimelen, misschien zelfs tot 20 dollar. Volgens hen is de oliemarkt er nog slechter aan toe dat dan gedacht. Ze verwijzen naar de overproductie in de OPEC-landen, het opheffen van de economische sancties tegen Iran - dat later dit jaar opnieuw toegang tot de internationale oliemarkten - het stijgende aanbod uit de Amerikaanse schaliegasindustrie en dat alles gecombineerd met een dalende globale vraag en de problemen in China. \

Olie noteert ondertussen rond de 48 dollar, vergeleken met 115 dollar in juni 2014. Vorige maand flirtte de prijs zelfs even met de grens van 42 dollar.

Goldman rekent voor volgend jaar met een prijs van 49,5 dollar, maar voegde daar aan toe dat de prijs tot 20 dollar kan zakken, indien China zijn zaken niet op orde krijgt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Hypotheekrente zakt toch weer: laagste punt in vijftig jaar

De hypotheekrente is op het laagste punt in vijftig jaar beland. De rente bij een rentevaste periode van 5 jaar bedraagt nu gemiddeld 2,12 procent, blijkt uit gegevens van De Hypotheekshop. Ook de rentes voor andere rentevaste periodes bevinden zich op een uitzonderlijk laag niveau.

Huizenkopers kunnen bij het afsluiten van hun hypotheek al een hele tijd profiteren zeer lage rentelasten. Dat komt omdat de rentes op de kapitaalmarkt de laatste tijd historisch laag zijn.