Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 1171 tot 1175
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

Driekwart Canadese huiseigenaren in problemen bij stijgende rente

Volgens een nieuw onderzoek van de Manulife Bank blijkt dat driekwart van de huiseigenaren in Canada in de problemen komt als hun hypotheeklasten met ongeveer $100 per maand stijgen. De Canadese bank hield in februari een enquête onder ruim 1.300 huishoudens met een inkomen hebben van meer dan $50.000 op jaarbasis.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

Centrale banken waarschuwen voor stijging huizenprijzen

Centrale banken waarschuwen eindelijk voor de snelle stijging van de huizenprijzen als gevolg van de extreem lage rente. Zo schrijft de ECB in een nieuw rapport dat deze week naar buiten werd gebracht over de excessieve prijsstijgingen in Europese hoofdsteden als Berlijn, Parijs, Wenen en Amsterdam en de gevolgen daarvan voor de financiële stabiliteit.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

Arizona legaliseert goud en zilver als betaalmiddel

In de Amerikaanse staat Arizona is het nu mogelijk goud en zilver als geld te gebruiken. Gouverneur Doug Ducey zette deze week namelijk zijn handtekening onder wetsvoorstel 'HB 2014', waarin staat dat edelmetalen een wettig betaalmiddel zijn en als zodanig vrijgesteld moeten worden van belasting.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

ECB blijft risico's zien voor banken in eurozone

De winstgevendheid van banken in de eurozone blijft onder druk staan vanwege de lage rente.

Daarvoor waarschuwt de Europese Centrale Bank (ECB) in een woensdag gepubliceerd rapport.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

Als je het wilt zien, zie je hele rare dingen

Voor het eerst in dertig jaar stelt kredietbeoordelaar Moody's de rating van Chinese leningen bij. En dat is niet niks, zegt macro-econoom Kees de Kort. 'Het is bijna voor de eerste keer dat een particuliere organisatie impliciet kritiek heeft op China.'