Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 11701 tot 11705
Bron: TheBullionHouse.nl
Geplaatst: donderdag 13 augustus 2015

Deutsche Bank zet 2 grootste Goudmijnen op Kooplijst

Deutsche Bank heeft de twee grootste goudmijnen ter wereld op de kooplijst gezet. Beide goudmijnen zijn te hard in koers gedaaldt.o.v. de goudprijs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 13 augustus 2015

HTC schrapt 2.300 banen

Smartphonefabrikant HTC gaat flink snijden in zijn personeelsbestand. Het bedrijf wil het personeelsaantal met 15 procent reduceren. Ongeveer 2.300 mensen verliezen zo hun baan als gevolg van de reorganisatie. Dat heeft het Taiwanese bedrijf vandaag bekendgemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 augustus 2015

De EU is de weg helemaal kwijt

De EU kent duidelijk haar prioriteiten. De grenzen worden overspoeld door barbaren, het papieren ponzi scheme dat de euro heet staat op instorten, en het besmettingsgevaar van Griekenland en Italiƫ blijven zorgwekkend.

Toch hebben de eurocraten in Brussel blijkbaar de tijd en de middelen om een biefstukkentaks op het getouw te zetten. Inderdaad, onder druk van milieu- en andere totalitaire drukkingsgroepen zitten we nu in de laatste rechte lijn naar een EU-wijde vleestaks.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 13 augustus 2015

13 augustus: de dreigende valuta-oorlog en 7 andere dingen die je moet weten

De vrees over een verdere verzwakking van de Chinese munt lijkt verdwenen. Maar Aziatische landen nemen maatregelen voor het geval China een valuta-oorlog ontketent. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 13 augustus 2015

Wat nou crisis? De Griekse economie groeide gewoon in tweede kwartaal

De Griekse economie is in het tweede kwartaal tegen de verwachting in gegroeid. Dat blijkt uit cijfers die het Griekse statistiekbureau donderdag heeft gepubliceerd.

De Griekse economie was vorig kwartaal volgens de eerste schatting 0,8 procent groter dan in de eerste drie maanden van 2015. Ten opzichte van het tweede kwartaal van 2014 werd een plus van 1,5 procent gemeten.