EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11706 tot 11710
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

Wereldbank laat extreme armoede onder 10 procent zakken

De extreme armoede in de wereld daalt dit jaar voor het eerst onder de tienprocentsdrempel. Dat moet blijken uit een vandaag gepubliceerd rapport van de Wereldbank. Maar de toestand in "zwart Afrika" (de landen onder de Saharawoestijn) blijft "uiterst zorgwekkend".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

Kompels Zuid-Afrika leggen het werk neer

Tienduizenden mijnwerkers van kolenproducenten in Zuid-Afrika hebben zondag het werk neergelegd. Met de staking proberen ze een doorbraak te forceren in de vastgelopen onderhandelingen over betere arbeidsvoorwaarden en meer loon. 

Een woordvoerder van vakbond NUM heeft bevestigd dat de acties zijn begonnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

'Italië klaagt over onterechte rating kredietbeoordelaars'

Aanklagers in Italië bereiden een zaak voor tegen medewerkers van kredietbeoordelaars Fitch en Standard & Poor's (S&P). Die zouden in de crisisjaren 2011 en 2012 ten onrechte de rating van het land naar beneden hebben bijgesteld. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

Hervormingen moeten China redding brengen

Chinese groeiverwachtingen die niet werden ingelost in combinatie met een scherpe Chinese beursval deden de westerse aandelenmarkten op hun grondvesten daveren. Dat één land zulke gevolgen teweeg kan brengen zegt meer dan genoeg. De groeicrisis in China zal moeten worden aangepakt met de juiste hervormingen, wilt het land zijn geloofwaardigheid behouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

Stormloop op zilveren munten houdt aan

De markt voor zilveren munten kampt nog steeds met een ongekend groot tekort, omdat de productiecapaciteit van de bekende munthuizen niet groot genoeg is om aan de vraag te voldoen. Het zijn vooral particuliere beleggers die zilveren munten kopen. Ze hebben minder vertrouwen hebben in de degelijkheid van het geldsysteem en kopen munten als een vorm van diversificatie.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs