EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11751 tot 11755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 22 november 2015

'Spijtig genoeg kunnen politici weinig anders bedenken dan nieuwe wetten'

In Frankrijk en België maken onze politici werk van een reeks nieuwe wetten om het terrorisme te bestrijden. In beide landen is zelfs een herziening van de Grondwet aangekondigd. Die moet België toelaten verdachten langer aan te houden en Frankrijk om de noodtoestand te verlengen. In regeringskringen wordt gewag gemaakt van een jaar vooraleer al deze wetten gestemd zijn.

De Franse blogger en voormalig parlementair assistent Samuel Authueil tekent protest aan en spreekt van gelegenheidsaankondigingen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

De doorlichting van de Federal Reserve komt er (niet)!

Er viel vandaag voorzichtig goed nieuws te rapen in Washington. Met een ruime meerderheid van 241 tegen 185 werd de Fed Oversight Reform and Modernization Act aangenomen.

Er viel vandaag voorzichtig goed nieuws te rapen in Washington. Met een ruime meerderheid van 241 tegen 185 werd de Fed Oversight Reform and Modernization Act aangenomen.

Die wet zou het uitzonderingsregime voor de Federal Reserve ten opzichte van de Government Accountability Office (de Amerikaanse interne auditcommissie) drastisch inperken.

Zo zou de GAO nu wél volledige audits kunnen uitvoeren, en zou de Fed niet langer op eigen houtje bail-outs kunnen voorschieten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Hoe komen miljonairs eigenlijk aan zo veel geld?

Wat tijd doorbrengen met miljonairs heeft zo zijn voordelen. U leert op den duur hoe de meeste self-made miljonairs aan hun fortuin gekomen zijn. Thomas C. Corley van Business Insider spendeerde 5 jaar aan het bestuderen van de miljonairs in de Verenigde Staten. Dit is wat hem is opgevallen, dit is hoe miljonairs aan hun fortuin zijn gekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

EU wil Bitcoin verbieden vanwege terrorisme

De EU wil het gebruik van Bitcoin en andere anonieme betalingen aan banden leggen, zo bericht Reuters. Door de terreurdreiging na Parijs vindt de EU het blijkbaar gerechtvaardigd de vrijheden van burgers nog wat verder in te perken. Anonieme betalingen middels Bitcoins zouden in het slechtste geval immers gebruikt kunnen worden om terrorisme te financieren…

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Herman Wijffels: Amerika wordt bestuurd door Wall Street

Willem Middelkoop sprak voor Café Weltschmerz met Herman Wijffels over de grote veranderingen in de financiële wereld, de voortdurende economische crisis en de neergang van de Verenigde Staten als absolute wereldmacht. In al deze onderwerpen speelt de macht van Wall Street en de verwevenheid van banken met de overheid een zeer belangrijke rol.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs