Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 11751 tot 11755
Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 11 augustus 2015

11 augustus: het deelakkoord met Griekenland en 8 andere dingen die je moet weten

De EU heeft een deelakkoord met Griekenland. Maar het hete hangijzer – het verlichten van de schuldenberg – is nog onaangeroerd. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Analist Arne Petimezas van AFS Group houdt je dagelijks op de hoogte van de dingen die je moet weten.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 11 augustus 2015

Opec produceert meer olie – met dank aan Iran

De productie van oliekartel OPEC is in juli naar het hoogste niveau gestegen in ruim drie jaar, onder meer omdat Iran zijn productie flink verhoogde. Dat blijkt uit cijfers die het kartel dinsdag bekendmaakte.

De OPEC-productie steeg vorige maand met meer dan 100.000 vaten (van 159 liter) per dag naar 31,5 miljoen vaten per dag. Iran schroefde de dagelijkse productie met ruim 32.000 vaten op naar 2,86 miljoen vaten. Ook Angola en Irak produceerden meer olie. Het belangrijkste OPEC-lid Saudi-Arabië verlaagde zijn productie juist naar 10,4 miljoen vaten per dag.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 11 augustus 2015

WikiLeaks biedt 100.000 euro voor tekst handelsverdrag TTIP

Klokkenluiderswebsite WikiLeaks doet een beroep op hebzucht binnen de kleine groep mensen die bekend is met de inhoud van het omvangrijke handelsverdrag waar de Europese Unie (EU) en de Verenigde Staten over onderhandelen. Wie de uiteindelijke tekst doorspeelt aan WikiLeaks, krijgt daar 100.000 euro voor, zo beloofde de site dinsdag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 augustus 2015

Speculeren op de absolute bodem voor zilver, hoeft niet!

De zilverprijs veerde de afgelopen dagen meer dan 5% op, na de daling van juli. Het sentiment in de “papieren” edelmetaalmarkt zat einde juli dan ook compleet onder nul.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 11 augustus 2015

De nieuwe CEO van Google groeide op in een tweekamerwoning in India

Sundar Pichai’s bliksemcarrière bij Google zet door: na een omvangrijke reorganisatie wordt hij de nieuwe CEO van het internetbedrijf.

Google-oprichter Larry Page kondigde maandag grote veranderingen aan. De zoekgigant gaat op in de holding Alphabet, een verzameling van alle activiteiten en bedrijven die nu onder de paraplu van Google hangen.

Page wordt CEO van Alphabet, met mede-oprichter Sergey Brin als president. Het internetbedrijf Google wordt voortaan geleid door Sundar Pichai, die in feite al de tweede man onder Page was.