EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11766 tot 11770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Denk niet dat uw bank hier niet toe in staat is!

Nadat enkele banken in Europa al een negatieve rente oplegden aan institutionele spaarders, is het nu ook de beurt aan de particulieren.

Nadat enkele banken in Europa al een negatieve rente oplegden aan institutionele spaarders, is het nu ook de beurt aan de particulieren.

De Zwitserse bank ABS verlaagde recent haar interest op spaarrekeningen. Wie minder dan 100.000 Zwitserse frank (€92.400) op zijn rekening heeft staan betaalt 0,125% per jaar, wie meer heeft moet 0,75% afdokken.

Als je dus bijvoorbeeld €10.000 bij deze bank hebt geparkeerd, betaal je daar nu dus jaarlijks €12,50 rente voor. Bovenop de standaard kosten! Wie €100.000 heeft gespaard betaalt €750 euro!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

'Bankier denkt recht te hebben op ongewoon hoog loon om met andermans geld te spelen'

Veel bankiers ontvangen nog altijd overdreven hoge salarissen en in de financiële sector worden bonussen nog altijd te gemakkelijk toegekend. Dat heeft John Cryan, topman van Deutsche Bank, tijdens een voordracht aan de Universität Frankfurt gezegd. Cryan benadrukt weinig te begrijpen van de bonuscultuur die in de banksector wordt gehanteerd.

De manier van belonen in de financiële wereld moet volgens hem grondig worden veranderd. Er moet volgens Cryan over gewaakt worden dat een beloning pas wordt uitgekeerd als het werk is afgerond.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

'War on terror' duurt al 14 jaar en we blijven onze fouten herhalen

"Europa zou de fouten die na 9/11 werden gemaakt in de ‘war on terror’ beter niet herhalen,"

"Europa zou de fouten die na 9/11 werden gemaakt in de ‘war on terror’ beter niet herhalen,"

"Al wat nu gebeurt is al eens gebeurd. Het lijkt wel alsof we een script lezen dat door iemand anders werd geschreven, François Hollande treedt 14 jaar na datum in de voetstappen van George W. Bush. Niet enkel de president, maar gans Frankrijk, Europa en de wereld worden met een horrorfilm geconfronteerd, een nachtmerrie met dewelke we maar al te vertrouwd zijn - en toch lopen we het risico dezelfde fouten te begaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Winstgevendheid banken VS in de lift

De winstgevendheid van de Amerikaanse bankensector is in het derde kwartaal van dit jaar toegenomen. De banken die vallen onder het federale garantiefonds voor spaartegoeden FDIC boekten een winst van in totaal 40,4 miljard dollar (38 miljard euro), ruim 5 procent meer dan een jaar eerder.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Griekse banken hebben 'maar 5,7 miljard euro' nodig

De vier grote Griekse banken hebben samen iets meer dan 5 miljard euro opgehaald bij private investeerders. Hierdoor hebben ze nog maar "ongeveer 5,7 miljard euro" aan publieke middelen nodig om hun redding af te ronden. Dat meldde de Griekse regerin.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs