EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11781 tot 11785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

ABN Amro verwacht herstel goudprijs in 2017

De goudprijs kan volgend jaar dalen tot $900 per troy ounce, maar daarna zal de markt zich weer herstellen. Ook zullen de prijzen van platina en palladium dan weer uit het dal kruipen. Dat schrijft Georgette Boele, analist edelmetalen bij de ABN Amro, in haar vooruitblik voor de edelmetaalmarkt in 2016.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Hoogste gebouw ter wereld komt in … Irak

Het lijkt wel een prestigeslag te zijn, de race voor het hoogste gebouw ter wereld. Momenteel staat het hoogste gebouw ter wereld nog in Dubai, binnenkort in Saoedi-Arabië, maar als het voorstel van AMBS Architects goedgekeurd wordt, staat binnenkort het hoogste gebouw in Irak.

Het olierijke Basra gebied in Irak is van plan om de eerste verticale stad ter wereld te bouwen. Het gebouw zal 604 verdiepingen tellen en heeft een oppervlakte van meer dan 1,5 miljoen vierkante meter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Centrale bank Rusland voegt yuan aan reserves toe

De centrale bank van Rusland heeft de Chinese yuan al aan haar valutareserves toegevoegd. Afgelopen maandag werd de Chinese valuta door het IMF opgenomen in de SDR, maar de centrale bank van Rusland zou halverwege november al het besluit genomen hebben om de munt op te nemen in de mix van valutareserves.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Grootste stijging euro in jaren

Als gevolg van het rentebesluit van de ECB steeg de euro gisteren met 3,7% ten opzichte van de dollar, een beweging die normaal slechts eens in de tien jaar voorkomt. Stond de munt donderdag rond het middaguur nog op een wisselkoers van $1,055, in de avond was dat al opgelopen tot $1,095.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Wat doen succesvolle mensen in het weekend?

Voor veel mensen is het weekend heilig. Het weekend is een moment om tot rust te komen. Er is geen goed of slecht aan de manier waarop u uw weekend invult. Het is een kwestie van een balans te vinden die past bij uw leven. Toch is het interessant om eens te kijken wat de meest succesvolle mensen op deze planeet in het weekend toen.

Hoewel het weekend voor de een totaal niet in het teken staat van de werkweek, vormt het voor de ander juist een extensie van de werkweek en een kans om een beetje op schema te komen. Als we de indeling van succesvolle zakenmensen mogen geloven zijn echter meerdere opties goed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs