EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11786 tot 11790
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

BlockHead: een gratis app over bitcoins en blockchains

Afgelopen weekend werd tijdens reinvent.money door uitgever en Auteur Peter de Ruiter de nieuwe app "Blockhead" gelanceerd. Blockhead is een gratis app met verhalen over bitcoins en de achterliggende technologie blockchains. Wat zijn het, wat kun je er mee, wie werken er al mee en hoe ziet de wereld er straks uit als bitcoins en blockchains gemeengoed zijn? Dat alles in begrijpelijke taal. BlockHead is een 'levende' app, een boek in de vorm van een app.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

Wees voorbereid. Schuldplafond kan de markten op hun kop zetten

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar de geschiedenis herhaalt zichzelf wel eens. We staan op 2 dagen van een mogelijke nieuwe ‘shutdown’ in de Verenigde Staten. Amerikaanse politici hebben nog tot 1 oktober om het nieuwe fiscale plan goed te keuren. En dat is mogelijk nog niet het ergste van hun zorgen.

Als er een nieuwe ‘shutdown’ komt, moet dit niet direct problemen opleveren voor de aandelenmarkt. Het zou wel de 2e ‘shutdown’ zijn in 2 jaar, de laatste was in 2013. De Amerikaanse stierenmarkt raasde toen gewoon verder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

Gratis elektriciteit? Dan moet u hier gaan wonen

Op 20 september gebeurde het onmogelijke. Midden in de nacht bedroeg de spotprijs voor elektriciteit in de Amerikaanse Staat Texas $0. De prijs ging zelfs even onder $0. Een combinatie van factoren zorgden er voor dat de inwoners van Texas gratis elektriciteit konden verbruiken.

Texas is een speciaal geval in de Verenigde Staten. Texas is de enige Staat die niet verbonden is aan het nationale elektriciteitsnetwerk. Dit betekent dat Texas geen hinder kan ondervinden van een eventuele black-out in andere Staten, maar ook dat het alle zelf geproduceerde elektriciteit zelf moet verbruiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

België valt uit top 3 in ranglijst rijkste burgers

België heeft de op drie na rijkste burgers ter wereld. Dat blijkt althans uit de jaarlijkse Global Wealth-studie van verzekeraar Allianz, uitgevoerd in ruim 50 landen. We zakken wel een plaatsje, want het Verenigd Koninkrijk heeft ons ingehaald. Zwitserland voert de rangschikking aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

Experts op weg naar de nazi trein

Het Poolse leger heeft experts op het gebied van chemie, stralingen en explosieven gestuurd naar de plek waar de befaamde goudtrein zou zijn. De bedoeling is om schatzoekers te beschermen tegen eventuele gevaren in de omgeving

Lees verder op www.marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs