Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 11806 tot 11810
Bron: deMorgen.be
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Bestaat de Eurogroep formeel niet?

Berichten verspreiden zich dankzij internet vaak razendsnel, of ze nu kloppen of niet. De Nederlandse krant de Volkskrant gaat op zoek naar hele en halve onwaarheden en probeert de zin van de onzin te scheiden.

Als Griekse minister van Financiën dreef de leder-gejackte Yanis Varoufakis zijn collega-ministers van de andere Eurolanden geregeld tot waanzin met zijn diatriben over de Europese economie.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Griekse banken maandag weer open

De wegens de financiƫle crisis gesloten banken doen maandag hun deuren weer open. Dat heeft het Duitse persbureau dpa donderdagavond in bankenkringen in Athene vernomen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Coinkings: Bitcoin en Blockchain voor de gamecrowd

Bitcoin begint (of is nog steeds) langzaam maar zeker door aan het dringen tot in alle hoekjes van het internet. Ook de mensen van Gamekings hebben besloten om aandacht aan bitcoin en cryptocurrency te gaan besteden. Onder de naam Coinkings zijn er nu al twee afleveringen online waarin presentator Boris het met Dennis Binnekade en Paul Buitink heeft over Bitcoin, geld, de Blockchain en alles wat erbij komt kijken.

Bron: standaard.be
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Europa maakt weg vrij voor miljardenkrediet aan Griekenland

  De lidstaten van de Europese Unie hebben een principeakkoord bereikt over een overbruggingskrediet van 7 miljard euro voor Griekenland. Dat heeft vicevoorzitter Valdis Dombrovskis van de Europese Commissie aangekondigd.

De leden van de eurogroep kwamen vanmorgen telefonisch bijeen om de situatie in Griekenland te bespreken. De lidstaten bereikten op technisch niveau een principeakkoord over een overbruggingskrediet van 7 miljard euro. Daarmee moet het euroland door de maand juli worden geholpen. Zo kan Griekenland maandag door het krediet een lening van 3,5 miljard euro aan de Europese Centrale Bank terugbetalen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 juli 2015

Is deze energiebron een goede investering?

LNG, beter bekend als vloeibaar aardgas, is aan een serieuze opmars bezig. LNG heeft immers een volume dat 600 maal kleiner is dan gasvormig aardgas bij normale atmosferische druk en temperatuur.

LNG is ook een relatief groene fossiele brandstof. Bij verbranding komen minder schadelijke stoffen en broeikasgassen vrij dan bijvoorbeeld benzine of diesel.