Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 11831 tot 11835
Bron: TheBullionHouse.nl
Geplaatst: dinsdag 18 augustus 2015

Zilverproductie daalt 7% in grootste producerende landen

De zilverproductie is, in de belangrijkste landen qua productie van zilver, met 7% gedaald. Met name de daling in de laatste maanden....

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 18 augustus 2015

Column Kees de Kort | Herstel wordt gedragen door gezonde banken

Je kunt afspreken wat je wilt, maar het herstel wordt gedragen door gezonde banken, zegt macro-econoom Kees de Kort over Griekenland. 'Daar zijn de schulden niet het grote probleem, het is de economie'.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 18 augustus 2015

Marc Faber: "Bewaar deel van je vermogen buiten het financiële systeem"

“Centrale banken hebben met hun beleid de voedingsbodem voor een nieuwe crash gecreëerd die vroeg of laat tot uitbarsting zal komen. Ik raad daarom iedereen aan om tenminste een gedeelte van hun vermogen buiten het financiële systeem aan te houden en ik denk dat goud dan een zeer wenselijke asset is, zeker voor deze prijs”, zo vertelt beleggingsgoeroe Faber tegenover CNBC.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: dinsdag 18 augustus 2015

Beleggers halen $2,3 miljard weg uit goud ETF's

Beleggers hebben in de maand juli $2,3 miljard aan vermogen weggehaald uit goud-ETF’s, zo blijkt uit cijfers van BlackRock. Door de prijsdaling zijn veel speculatieve beleggers uit goud gestapt, om geld vrij te maken voor andere beleggingen. In de maand juli daalde de goudprijs in dollars naar het laagste niveau in meer dan vijf jaar tijd, terwijl de prijs in euro’s het laagste niveau sinds het begin van dit jaar aantikte.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 augustus 2015

Liquidatieheffing zorgt al voor 10.000 faillissementen

Graydon, een leverancier van handelsinformatie, komt met vernietigende cijfers op de proppen. De toegenomen taks op het liquideren van bedrijven, heeft ervoor gezorgd dat in Belgiƫ al tienduizend ondernemingen werden opgedoekt, aldus Trends.