EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11841 tot 11845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Dit bedrijf geeft aan alle 1.381 werknemers bonus van 100.000 dollar

De eindejaarsbonus voor de werknemers van Hilcorp in Houston valt dit jaar wat groot uit. Omdat alle doelen ruimschoots bereikt zijn, krijgt elke werknemer een riante bonus van 100.000 dollar (91.000 euro). Het is dan ook geen wonder dat het bedrijf voor het derde jaar op rij werd opgenomen in de lijst van '100 Beste Bedrijven om voor te Werken'.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Grote Nederlandse bedrijven schrappen meer dan 15 duizend banen, werknemers zoeken het mkb op

Werken bij het grootbedrijf is niet meer wat het geweest is. Ondanks het aantrekken van de economie zitten veel grotere ondernemingen nog in de bezuinigingsmodus. Werknemers kijken ook nadrukkelijker naar de mogelijkheden in het midden- en kleinbedrijf.

De robot rukt op in de bankenwereld met de groei van digitaal bankieren. En dat kost banen, veel banen. Rabobank kondigde woensdagavond een grote reorganisatie aan, waarbij de komende jaren nog eens 9.000 banen zullen verdwijnen, terwijl er in verband met een eerder aangekondigde reorganisatie nog 3.000 banen geschrapt moeten worden.

Een snelle scan van aangekondigde banenreducties in Nederland bij grotere bedrijven sinds november 2014 levert het volgende plaatje op. Als je de getallen bij elkaar optelt, gaat het om meer dan 15 duizend banen die verdwijnen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Zijn centrale banken klaar met stimuleren?

De volgende grafiek van BlackRock laat zien dat centrale banken hun balanstotaal niet langer uitbreiden. Zit hun werk erop? Of moeten ze na een korte adempauze opnieuw de geldkraan wagenwijd openzetten? We kwamen deze grafiek tegen via twitter.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Stookolieprijs daalt tot laagste peil sinds 2009

Stookolie wordt morgen goedkoper. Wie minstens 2.000 liter bestelt, betaalt dan maximum 0,4420 euro per liter, of een daling met 3,67 cent per liter. Dat meldt de FOD Economie vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 december 2015

Bye bye ‘BRIC’?

Bijzonder nieuws uit de wereld van de aandelenfondsen. Het bekende ‘BRIC’-fonds van Goldman Sachs wordt opgeheven vanwege zijn slechte prestaties van de afgelopen maanden. Dat fondsen komen en gaan, is niet speciaal… Maar voor dit geval mogen we toch spreken van een uitzondering omdat het fonds verschillende belangrijke wereldeconomieën vertegenwoordigd.

We kennen ondertussen allemaal het acroniem ‘BRIC’. Uitvinder van de term Jim O’Neill, destijds hoofdeconoom bij Goldman Sachs, zocht in 2001 een gemakkelijke naam om groeilanden Brazilië, Rusland, India en China te bundelen in één fonds.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs