Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 11866 tot 11870
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 augustus 2015

Tsipras: "Er was geen geheim plan voor grexit, wel noodplan"

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft vrijdag zijn voormalige minister van Financiën, Yanis Varoufakis, verdedigd over het maken van een noodplan in geval het land zonder geld zou komen te zitten.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 1 augustus 2015

Bitcoins ‘maken': de moderne mijnwerker steekt het goud in eigen zak

Justin Bons uit Nieuw Zeeland is één van de zogenaamde 'home miners' dat wil zeggen dat hij zelf Bitcoins delft met behulp van gespecialiseerde apparatuur. Justin verdient hier goed mee maar hij doet het volgens eigen zeggen niet alleen voor het geld maar ook voor het idee achter Bitcoin. Peter de Ruiter heeft een artikel geschreven op Frankwatching waarin hij verder ingaat op Justin en zijn "hobby" en waarin hij goed uitlegt wat mining nu precies is.

Bron: TheBullionHouse.nl
Geplaatst: vrijdag 31 juli 2015

Zilvermijnen staan 28% lager

De aandelen van zilvermijnen staan gemiddeld in 2015 28% in de min. Er is maar 1 zilvermijn die dit jaar is gestegen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 31 juli 2015

"Europa moet haar blik op China en Rusland richten"

Europa moet zich minder afhankelijk maken van de Verenigde Staten en in plaats daarvan haar blik werpen op opkomende grootmachten als China en Rusland, aldus Folker Hellmeyer, hoofdeconoom van de Duitse Bremer Landesbank. Volgens Hellmeyer probeert de Amerikaanse overheid de Eurozone te destabiliseren met een ‘verdeel en heers’ tactiek en daarom moet het Europese blok zich volgens hem meer op de opkomende grootmachten in het Oosten richten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 31 juli 2015

Zuid-Afrika gebruikt steeds vaker Chinese yuan

Transacties tussen China en Zuid-Afrika worden nu al in één op de drie gevallen in Chinese yuan afgerekend, zo bericht de South China Morning Post. De yuan is aan een stevige opmars bezig, want een jaar geleden werd nog slechts tien procent van alle transacties tussen deze landen in de Chinese munt afgehandeld. De Chinezen willen de yuan promoten als internationale handelsmunt.