EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11866 tot 11870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Column Kees de Kort | China's transformatie

China's transformatie van productie- naar consumptie-economie gaat niet zonder slag of stoot, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

China's transformatie van productie- naar consumptie-economie gaat niet zonder slag of stoot, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Die transformatie is het lange termijn-verhaal van China, volgens De Kort: "Het idee was heel lang produceren, produceren, produceren. Sinds kort moet er meer geconsumeerd worden, China wil meer een westers land worden. Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar dat is het niet. Het is enorm proces. In dat productieproces zijn ongelofelijk veel bedrijven gekomen die totaal inefficiënt zijn, is er een ongelofelijke schuldenberg ontstaan en dat moet getransformeerd worden in een hele andere economie."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Salaris: 8 signalen dat u te weinig verdient

De meeste mensen werken om geld te verdienen. Ons salaris is meestal een goede aanwijzing van de werkgever over zijn tevredenheid. Ons salaris vertelt ons of we gewaardeerd worden of niet. Bijna vier op 10 werknemers vindt echter dat hij of zij te weinig verdient.

Het is natuurlijk ook een grijze zone. Het is niet altijd eenvoudig om uw salaris te vergelijken met dat van een collega. Toch zijn er bepaalde signalen die kunnen aangeven dat u te weinig verdient en dat u recht heeft op opslag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

'Mogelijk tegenvaller 1 miljard op gasbaten'

Het kabinet moet rekening houden met een tegenvaller voor de schatkist van ongeveer 1 miljard euro als de gaskraan in Groningen verder dichtgaat, zoals de Raad van State woensdag heeft bepaald.

Bronnen op het Binnenhof bevestigen berichtgeving daarover door Het Financieele Dagblad.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Stoomcursus cybercriminaliteit met bitcoins

Bitcoins worden meer en meer gebruikt als betaalmiddel. En of we het nou leuk vinden of niet, criminelen maken er ook gebruik van. Op welke schaal is nog grotendeels giswerk maar blijkbaar toch wel zo substantieel dat TNO Bitcoin uitvoerig behandelt in zijn cursussen cybercrime. Peter de Ruiter was aanwezig bij deze cursus en hij praat je, in zijn artikel op FTM.nl, bij over wat je moet weten om als cybercrimineel en consument veilig aan de slag te kunnen. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

“We staan voor de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis.”

Mike Maloney heeft een nieuwe schitterende video klaar. Maloney zegt dat welvaart nooit vernietigd wordt, het verplaatst zich alleen maar. We staan aan de vooravond van de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis. Als u weet aan welke kant u moet staan, kunt u profiteren van de grootste opportuniteit ooit.

De financiële geschiedenis herhaalt zichzelf iedere keer. Na de eerste dreiging van deflatie volgt er het printen van geld. Hierna volgt echte deflatie waarna centrale banken de geldpers in overdrive zetten wat uiteindelijk resulteert in hyperinflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs