Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 11876 tot 11880
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Waarom de Saoedi’s geld als water verdienen

Verhoogden de Saoedi’s vorig jaar de olieproductie om de opkomst van shale oil in de VS in toom te houden? Om druk op Rusland te zetten? Omdat ze er genoeg van hebben zich als enige aan de OPEC-quota te houden? Of zijn de Saoedi’s bang voor peak demand?

Hoe het ook zij, de Saoedi’s zitten letterlijk op olierozen. Een grafiek uit een presentatie van Schlumberger, ‘s werelds grootste olie-services bedrijf, maakt dat direct duidelijk.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

15 juli: Schäuble milder over Grieken en 8 andere dingen die je moet weten

Het was de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble die het voorstel deed voor een tijdelijke Grexit. Nu slaat hij een mildere toon aan tegenover de Grieken. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

‘Hele EU moet meebetalen aan Grieks overbruggingskrediet’

Alle 28 landen van de Europese Unie zouden mee moeten betalen aan het overbruggingskrediet voor Griekenland. Geld geparkeerd in een noodpotje bij de Europese Commissie, EFSM genaamd, is de enige en “beste” oplossing om Griekenland op korte termijn te helpen.

Dat stelt vicevoorzitter van de Europese Commissie Valdis Dombrovskis (de Euro) woensdag op een persconferentie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Griekenland uitgespeeld

Vandaag staat de stemming in het Griekse parlement op de planning voor de vernieuwing aan noodliquiditeit voor het Griekse banksysteem. Het Griekse parlement moet stemmen voor pensioen bezuinigingen, belastingverhogingen en een scala aan andere maatregelen. Waaronder het onderbrengen van €50 miljard aan staatsbezittingen in een apart fonds dat beheerd moet gaan worden door de Duitse KfW Bank – een financieel instituut dat volledig eigendom is van de Duitse staat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 juli 2015

Miljardair stelt sollicitanten deze 3 vragen

Bedrijven die starten met een waarde van meer dan een miljard dollar zijn dun gezaaid, maar Slack is er eentje van. De CEO van het office software-bedrijf houdt er aparte sollicitatiegesprekken op na. Met drie vragen probeert hij de kandidaten te doorgronden. Kan jij ze beantwoorden?