EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11881 tot 11885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Nieuwe Nederlandse bank van start

Nederland heeft er een nieuwe bank bij: Bunq. Deze IT-start-up heeft een betaalapp online gezet waarmee gebruikers eenvoudig kunnen bankieren. 

Nederland heeft er een nieuwe bank bij: Bunq. Deze IT-start-up heeft een betaalapp online gezet waarmee gebruikers eenvoudig kunnen bankieren. 

Het is de eerste nieuwe onafhankelijke bank met een bankvergunning sinds DSB tien jaar terug.

Oprichter Ali Niknam hield eerst een proef onder duizend mensen. Die is geslaagd en nu kan iedereen klant worden. De ondernemer liet woensdagmorgen weten dat hij er bijna elke minuut nieuwe klanten bijkrijgt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Woensdag 2 december: De tweede editie van het Bitcoin film festival

Woensdag 2 december zal de tweede editie van het jaarlijkse Bitcoin Film festival plaats vinden in de Melkweg in Amsterdam. Het festival begint om 7 uur en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus schrijf je snel in. Er is ook een pre-conferentie receptie en diner van 1700 tot 1900 in het Melkweg restaurant waarvoor je ook kaarten kan kopen. Kaartjes voor het diner zijn inclusief de toegang tot het festival. Meer info hier op de Bitcoin-wednesday pagina.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Beleggers kochten in derde kwartaal veel meer platina

Het tekort op de platinamarkt wordt in de loop van volgend jaar weggewerkt, zo schrijft het World Platinum Investment Council (WPIC) in haar laatste kwartaalrapport over de platinamarkt. Het tekort zal verdwijnen door een verwachte toename van de mijnproductie in Zuid-Afrika en Zimbabwe enerzijds en een groter aanbod van platina uit recycling anderzijds.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Erdogan: Turkije is niet uit op escalatie

De Turkse president Erdogan heeft vandaag in een verklaring gezegd dat hij niet uit is op een escalatie van het conflict met Rusland. Toch blijft hij van mening dat het neerschieten van een Russisch gevechtsvliegtuig in overeenstemming was met haar recht om de grens met Syrië te verdedigen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Gazprom draait gaskraan Oekraïne dicht

Het Russische gasconcern Gazprom gaat  de gaskraan naar Oekraïne dichtdraaien.

Het Russische gasconcern Gazprom gaat  de gaskraan naar Oekraïne dichtdraaien.

Dit heeft de topman van Gazprom Alexei Miller woensdag gemeld nadat dinsdag al de Russische energieminister Alexander Novak aanhaalde dat dit een mogelijkheid was.

Van Russische kant verklaart men dat Oekraïne een betaling heeft gemist.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs