Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1191 tot 1195
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Maximale short bij goud

Het ziet er weer bijzonder slecht uit voor de goudmarkt.

Tenminste, dat lezen we op financiële websites en social media. De rampscenario’s dienen zich weer massaal aan. Volgens experts is het een kwestie van tijd, vooraleer de goudprijs nieuwe dieptepunten opzoekt.

Tja, het klinkt voor ons stilaan als een grijsgedraaide plaat.

Pas op, we beseffen ook wel dat het momenteel erg slecht uitziet in de goudmarkt. Maar dit is niets nieuws voor ons. We hebben dit al zo vaak gezien. Voor wie het nog niet wist: op de bodem, ziet het er altijd barslecht uit.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Oorlog

Een preventieve aanval (‘first strike’) van Amerika op Noord-Korea of zelfs van Noord-Korea zelf? Wat zou de reactie zijn van China? Het is bijna niet voor te stellen, maar de kans op zo’n ‘ondenkbare’ oorlog is nog nooit zo groot geweest.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Zwitserse bank krijgt goedkeuring om belegging in bitcoins aan te bieden

Na acht jaar van stijgende prijzen en een vlekkeloos traject qua veiligheid, wordt bitcoin steeds meer aanvaard. Ook in de meest traditionele financiële firma’s. In Zwitserland kreeg Falcon Private Bank toestemming om bitcoin aan te bieden als belegging aan haar klanten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Leef jij ook van loon tot loon? Zo stop je daarmee, zonder opslag te krijgen

Zo'n 75 procent van de volwassenen in Amerika leeft elke maand van loon tot loon en heeft amper of geen spaargeld. Ook in België kon één op de drie vorig jaar niet sparen, meestal omdat het financieel niet mogelijk is. Natuurlijk is ieders financiële situatie anders en is er geen klinkklare oplossing voor dit probleem, maar er zijn wel een aantal meer algemene zaken waarop je kan letten.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Samsung: ‘Leven in Londen is enkel voor wie echt rijk is’

Samsung Next, een investeringsfonds dat eigendom is van het gelijknamige Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf, gaat zijn Europees hoofdkwartier in Berlijn vestigen. Eerst zou Londen worden gekozen, maar volgens Felix Petersen, de managing director van het bedrijf, is Londen geen fijne stad om te wonen ‘uitgezonderd voor mensen die echt rijk zijn’.