EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1191 tot 1195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Trump voert druk verder op in discussie over staalheffing

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de druk opgevoerd op buurlanden Canada en Mexico om concessies te doen in hun iinternationale handelsbeleid. Hij belooft de buurlanden uit te sluiten van de hogere invoertarieven voor staal en aluminium als ze akkoord gaan met herziening van het zogenoemde NAFTA-verdrag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

IJslandse dieven stelen 600 computers die bitcoins minen

Dieven hebben op IJsland 600 computers die bitcoins genereren gestolen. Er zijn elf mensen gearresteerd.

Dieven hebben op IJsland 600 computers die bitcoins genereren gestolen. Er zijn elf mensen gearresteerd.

De dieven hebben tijdens vier diefstallen die in december en januari plaatsvonden in totaal 600 zogenoemde bitcoinminers uit datacentra gestolen. Media noemen de diefstal van de miningcomputers de 'grote bitcoinroof'. Volgens de politie is het de grootste serie van diefstallen ooit op het eiland.

[...]

Lees verder op rtlz
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Vancouver weet niet meer hoe de 'vastgoed-catastrofe' aan te pakken

De Canadese stad Vancouver slaagt er maar niet in zijn vastgoedprobleem op te lossen. De buitenlandse speculatie op woningen in de stad is ook na de introductie van een extra-belasting van 15% door buitenlandse kopers niet afgeremd.

De Canadian Imperial Bank of Commerce heeft daarom de aankoopprocedure voor buitenlandse kopers verder verstrengd. Het zou gaan om een van de strengste applicatieprocessen in de markt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Zuid-Korea reduceert de 'onmenselijke' werkweek van 68 tot 52 uur

In Zuid-Korea wordt de werkweek met zestien uur ingekrompen. Daarmee moet de levenskwaliteit van de Zuid-Koreaanse bevolking worden versterkt. Dat heeft het parlement van het Aziatische land beslist. De nieuwe regel wordt in juli van kracht.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Alles Wat Je Moet Weten Over Geld

In deze lezing vertelt Martijn van de Linden alles wat je als TU-student moet weten over geld om te begrijpen wat er op dit moment gebeurt in de wereld. Over wat geld is, wat banken doen en wat financiële markten zijn. Hoe wordt geld gecreëerd en waarom is er zoveel schuld in de wereld. Studieschulden bijvoorbeeld. Zijn er andere manieren om waarde met elkaar te ruilen en te delen? Zijn er stabielere geldsystemen denkbaar? Is het mogelijk als samenleving om onszelf niet van de ene crisis naar de andere te slepen? Gaat er een grote crash komen en blijft de Euro bestaan?

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs